خالی شوید یک غذای محلی گیلانی

طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی

در زبان محلی به این غذا شوید خولی میگویند . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید
کد خبر: ۱۲۹۸۴۵۳

طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از گیلان کشت

مواد لازم :

جوجه محلی یا مرغ  ۱ عدد
آلوچه خشک  ۴۰۰ گرم
آلو خورشتی  ۱۰۰ گرم
آبغوره ۱ استکان
شوید تر  ۱ دسته
شوید خشک  ۵۰ گرم
تخم مرغ  ۴ عدد    
نمک و فلفل و زردچوبه وروغن   به میزان لازم
رب گوجه در صورت تمایل ۱ قاشق

 

طرز تهیه :

طرز تهیه خالی شوید خوشمزه و عالی

جهت تهیه خالی شوید ابتدا از شب قبل آلوچه خشک و آلو خورشتی را در مقداری آب خیس میکنیم .

مرغ را تکه تکه کرده و درون قابلمه مورد نظر با مقداری نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن تفت میدهیم .

سپس بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد آلوچه خشک و آلو خورشتی خیس خورده را از آب بیرون آورده و به همراه شوید تر ساطوری شده و رب گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم .

توجه داشته باشید که آب آلوهای خیس خورده را نباید دور بریزیم چون در این مرحله به آن نیاز داریم  .

زمانی که مرغ با مواد تفت داده شد و عطر شوید به مرغ گرفته شد آب آلوها را در آن میریزیم تا مرغ بپزد .

تخم مرغ ها را در ظرفی با فلفل و شوید خشک هم میزنیم  . زمانی که مرغ پخت ؛ تخم مرغ مخلوط شده را روی سطح خورشت میریزیم و درب قابلمه را کج قرار میدهیم و حرارت را کم میکنیم تا خورشت جا بیوفتد .

نکات طلایی طبخ بهتر خورشت خالی شوید :

اگر فقط شوید تر یا شوید خشک در دسترس داشتید میتوانید در هر دو مرحله از یک مدل شوید استفاده کنید .

ابتدا آلوها را شسته و ۲ بار با فاصله نیم ساعت آب آن را تعویض کنید تا کاملا شسته شود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها