
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه
مواد لازم:
موز نرم شده ۳عدد
شیر ۲ پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
شکر۱۰قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری

اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست شود اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید ۵ ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.