پاناکوتای موز نسکافه دسر مجلسی با طعمی بینظیر

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می‌کند.
کد خبر: ۱۲۹۹۶۴۸

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه دسر پاناکوتاموزنسکافه


مواد لازم:
موز نرم شده ۳عدد
شیر ۲ پیمانه
خامه یک دوم پیمانه
شکر۱۰قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۴قاشق غذاخوری
پودر نسکافه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر پاناکوتای موز نسکافه
اول یه پیمانه شیر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید بعد شیر را به همراه خامه شکر و پودر نسکافه داخل میکسر بریزید تا صاف و یکدست شود اجازه بدید مخلوط ژلاتین خنک بشه و بعد بقیه مواد را اضافه کنید بریزید توی ظرف بزارید ۵ ساعت تو یخچال بماند تا خودش را بگیرد با یک فنجان قهوه نوش جان کنید

newsQrCode
برچسب ها: موز نسکافه ژلاتین
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها