سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
تخممرغها، شیر، خامهترش، نمک و یک دوم پیمانه آب را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با کمک همزن دستی یا لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سه و سهچهارم پیمانه از میزان آرد دستور جدا کنید و داخل کاسه بریزید و با کمک یک قاشق چوبی هم بزنید. خمیر به دست آمده نه کاملا خیس و نه کاملا خشک است اما در هیچ قسمتی از آن نباید گلوله آرد تشکیل شده باشد یا قسمتی از آرد مخلوط نشده باقی بماند.
آرد را با دستانتان ورز دهید تا خمیر حالت چسبنده پیدا کند و به هم بچسبد. در انتها آن را به صورت یک توده گرد در میان کاسه قرار دهید.
روی یک سطح تمیز مثل کابینت یا یک تخته آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و مجددا با دستانتان ورز دهید. اگر خمیر به سطح میچسبید، میتوانید تا یک چهارم پیمانه به آن آرد اضافه کنید. در آخر خمیر باید یکدست و انعطافپذیر باشد.
خمیر را به صورت گلوله جمع کنید و یک کاسه را به صورت وارونه روی آن قرار دهید یا روی آن را با فویل پلاستیکی کاملا بپوشانید. سپس اجازه دهید خمیر به مدت یک تا دو ساعت استراحت کند.
طرز تهیه فیلینگ
داخل یک ماهیتابه متوسط روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط رو به پایین قرار دهید تا روغن داغ شود. بیکن را داخل ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا رنگ آن قهوهایطلایی شود و کمی برشته شود. این مرحله حدودا هفت تا ده دقیقه طول میکشد. سپس بیکنها را (با کمک قاشق مناسب) داخل یک کاسه متوسط بریزید.
دوباره ماهیتابه را روی گاز با شعله متوسط قرار دهید و اسفناجها را داخل آن بریزید. به مدت سه دقیقه اسفناجها را هم بزنید تا رنگ قهوهایطلایی پیدا کنند. سپس اسفناجها را داخل کاسه بریزید.
ماهیتابه را دوباره روی شعله متوسط رو به بالا قرار دهید و قارچها را داخل آن بریزید. چند دقیقه یک بار ماهیتابه را بلند کنید و آن را تکان دهید. بعد از گذشتن پنج تا هشت دقیقه قارچها قهوهای و ترد میشوند.
اسفناجها را داخل ماهیتابه بریزید و تابه را تکان دهید تا زمانی که اسفناجها پخته و له شوند و ماهیتابه کاملا خشک شود. این فرآیند پنج تا هفت دقیقه زمان میبرد. محتویات تابه را داخل کاسه بیکن بریزید و با قاشق بسیار آهسته مواد را مخلوط کنید تا مواد داخل کاسه له نشوند. اجازه دهید محتویات کاسه خنک شوند.
توجه کنید که شما میتوانید مواد فیلینگ را دو روز زودتر آماده کنید اما حتما آن را داخل ظرف در بسته و درون یخچال نگهداری کنید.
خمیر را با کمک چاقو یا کاردک به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یک تخته یا سطح صاف کمی آرد بپاشید و یکچهارم خمیر را روی آن قرار دهید. روی سهچهارم باقی مانده کمی آرد بپاشید و آن را با فویل پلاستیکی بپوشانید.
با کمک وردنه، خمیر روی تخته را صاف کنید تا ضخامت آن کمتر از سه میلیمتر شود. میتوانید در هر مرحلهای که خمیر حالت چسبنده پیدا کرد، کمی آرد روی آن بپاشید.
با کمک یک قالب گرد یا حتی یک کاسه دایرههای هم اندازه از خمیر جدا کنید. خمیر اضافه مانده را با دست به شکل یک گلوله کوچک جمع کنید و آن را به باقیمانده خمیرِ داخل کاسه اضافه کنید و دوباره روی آن را بپوشانید.
یک تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال کمی مخلوط کنید سپس یکی از خمیرهای گرد را بردارید و با نوک انگشت یا قلممو به لبههای آن تخممرغ بمالید. دقت کنید که تمام محیط دایره با تخممرغ پوشانده شود.
یک قاشق غذاخوری از مواد فیلینگ را بردارید و در یک سمت خمیر دایرهای قرار دهید. خمیر را از سمت خالی بلند کنید و روی قسمت پر قرار دهید. لبهها را کمی به سمت بیرون بکشید و روی هم فشار دهید تا به هم بچسبند. شکل نهایی پیراشکی یک نیمدایره است.
یک چنگال بردارید و داخل کمی آرد فرو کنید سپس با کمک چنگال لبههای به هم چسبیده آرد را هاشور بزنید. این فرآیند را روی خمیرهای دایرهای باقی مانده انجام دهید.
باقیمانده خمیر داخل کاسه را بردارید و همین مراحل را انجام دهید. در مجموع ۵۰ پیراشکی آماده میشود.
یک قابلمه بزرگ بردارید و داخل آن آب بریزید و بگذارید روی شعله گاز به دمای جوش برسد. وقتی جوشید کمی نمک به آن اضافه کنید و بسته به اندازه قابلمه، شش الی هشت عدد از پیراشکیهای آماده را داخل آن بیاندازید. خمیر ها حدودا دو دقیقه باید داخل آب شناور بمانند تا رویه آنها کمی شفاف و چروک شود.
یک ماهیتابه متوسط بردارید و داخل آن یک قاشق غذاخوری کره بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا زمانی که کره قهوهای رنگ شود. خمیرهای پیراشکی را از داخل آب جوش بردارید و مستقیم داخل کرهی قهوهای رنگ بیاندازید. وقتی یک روی پیراشکی قهوهای-طلایی شد آن را برگردانید. هر دو طرف باید قهوهای و ترد باشند. این مرحله حدودا سه دقیقه زمان میبرد. پیراشکی را داخل بشقاب سرو قرار دهید و باقیمانده کره را روی آن بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید. با باقیمانده کره و خمیرهای پیراشکی این کار را تکرار کنید.
پیراشکیها را به همراه خامه ترش و پیاز کاراملی سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد