به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
مواد اولیه:
۱ فنجان آب (۲۰۰ میلی لیتر)
یک قاشق کوچک از پودر زرد چوبه (۱۵ گرم)
۱ قاشق سوپ خوری عسل یا آب لیمو (۲۰ میلی لیتر)
طرز تهیه
آب را روی گرمای کم حرارت دهید.
سپس پودر زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
گرما را کم کنید و ۱۵ دقیقه نگه دارید تا بجوشد.
سپس آن را از صافی بگذرانید، زرد چوبههای اضافی را فشاردهید.
بگذارید حدود ۵ دقیقه بماند تا کمی خنک شود.
در نهایت آب لیمو و یا عسل را اضافه کنید تا به آن طعم شیرین دهید.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد