سوپ چغندر و هویج

تقویت‌کننده زمستانی

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

سوپ سبز

کلم‎ها و مخصوصا کلم بروکلی خواص بسیار زیادی دارند.
کد خبر: ۱۳۰۲۳۴۱

سوپی که با این کلم و سبزیجات دیگر پخته می‌شود سرشار از ویتامین و خاصیت بوده و یکی از مهم‌ترین اثرات آن درمان پوکی استخوان و تقویت و استحکام استخوان است.

مواد اولیه:
کلم بروکلی: ۲۵۰گرم(۱۰۰۰تومان)
جو پوست‌ کنده: یک پیمانه(۲۰۰۰تومان)
هویج متوسط: ۲عدد(۵۰۰تومان)
سیب‌ زمینی متوسط: یک عدد
سبزیجات شامل جعفری، گشنیز، تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم(۱۰۰۰تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زیتون: ۳قاشق غذاخوری(۲۰۰۰تومان)
نمک، زردچوبه، فلفل‌سیاه و زنجبیل: به میزان لازم
آب لیموی تازه: به میزان لازم

طرز تهیه:
جو پوست‌کنده را چندبار شسته، در قابلمه‌ای ریخته و با ۳لیوان آب روی حرارت گذاشته و می‌پزیم. هویج، سیب‌زمینی و پیاز را خردکرده و به جو پخته‌شده اضافه کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا بپزند سپس سبزی و کلم‌بروکلی را شسته، خردکرده و به سوپ اضافه‌ کرده و مواد را خوب هم می‌زنیم.

وقتی تمام مواد کامل پخت و سوپ کم آب شد و جاافتاد به آن روغن زیتون، آب‌لیموترش تازه و کمی نمک، فلفل‌سیاه، زردچوبه و زنجیبل اضافه‌کرده، خوب هم زده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسب ریخته و با نان تازه سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی:
اگر طعم روغن زیتون بودار را دوست داشته باشید بهتر است از آن استفاده کنید تا از مزه و خاصیت آن بهره‌مند شوید.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها