
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
1 عدد بادمجان
1 عدد تخممرغ
2 /1 پیمانه پودر سوخاری
4 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
5 برگ اسفناج خردشده
2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 ق س رب گوجهفرنگی
2 حبه سیر رنده شده
2 ق س روغنزیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
2 عدد نان همبرگری
روغن به میزان لازم
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یککاسه مناسب تخممرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
در یککاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوطکنید.
بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را بهصورت حلقهای خردکنید و در مخلوط تخممرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید
در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجانها را داخل تابه سرخکنید، سپس آنها را از تابه خارج کرده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
حلقههای بادمجان را از وسط نصف کنید. در یک قابلمه کوچک رب گوجهفرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سیر رنده شده، روغنزیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
چهار قاشق از سسی را که آماده کردهاید روی بادمجانها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچیها را از وسط نصف کنید.
چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجانها قرار دهید.
حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجانها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید. ساندویچها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آنها آب شود، سپس آنها را سرو کنید.
نکته :
در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان