به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب ترش شمالی:
فیله یا سینه مرغ |
500 گرم |
رب انار ترش |
2-3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل |
به میزان لازم |
پیاز |
1 عدد |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره |
4 ق غذاخوری - 50 گرم |
گردو |
3 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده |
1 ق سوپخوری |
ماست |
2 ق سوپخوری |
طرز تهیه جوجه کباب ترش شمالی:
- برای تهیه جوجه کباب ترش شمالی ابتدا فیلههای مرغ را به قطعات مربعی متوسط خرد کنید.
- فیلهها را داخل یک کاسه بریزید و پیاز خردشده را به آنها اضافه کنید.
- ماست و زعفران را در ظرفی جداگانه باهم مخلوط کنید و به فیلهها اضافه کنید.
- گردو را چرخ کرده و یا آسیاب کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
- رب انار و روغن را نیز به مواد کباب اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
- ترجیحا نمک و فلفل را برای آخرین مرحله بگذارید.
- مواد را 3-4 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزهدار شوند.
- حالا جوجههای مزهدار شده را به سیخ بکشید و داخل فر یا روی منقل کباب کنید.
جوجه کباب ترش یا جوجه ترش شما آماده است. میتوانید مثل دیگر انواع کباب، آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید. در کنار جوجه کباب ترش شمالی، از مخلفات خوشمزه گیلانی مثل زیتون پرورده، کال کباب و ... غافل نشوید.
چند نکته درباره تهیه جوجه کباب ترش شمالی:
- اگر دوست دارید غذای شما طعم اصیل گیلانی داشته باشد از رب انار ترش استفاده کنید.
- همچنین میتوانید از آب نارنج یا آب انار نیز برای مزهدار کردن مرغ استفاده کنید.
- در صورت تمایل دانههای انار ترش را نیز داخل مواد مرینیت بریزید.
- اضافهکردن ماست به مواد این کباب به دلیل تردتر شدن گوشت است و میتوانید آن را به دلخواه حذف یا اضافه کنید.
-
طرز تهیه جوجه کباب ترش در تابه:
- برای تهیه جوجه کباب ترش در تابه میتوانید جوجههای مزهدار شده را به سیخ چوبی بکشید.
- کف تابه را با مقداری روغن یا کره چرب کنید.
- سیخهای چوبی کوچک را کف تابه چیده و صبر کنید تا یک طرف خوب سرخ شود.
- کباب را برگردانید تا سمت دیگر نیز کاملا سرخ شود.
- وقتی هر دو سمت کبابها سرخ شد، درب تابه را ببندید تا خوب مغزپخت شوند.
امیدواریم از این دستور پخت ساده استفاده کرده و یک جوجه ترش گیلانی خوشمزه تهیه کنید و در کنار سایر مخلفات خوشمزه گیلانی یک سفره اصیل گیلانی پهن کنید و از خوردن این غذاهای خوشمزه و متنوع لذت ببرید