به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا
فیله یا سینه مرغ | 500 گرم |
رب انار ترش | 2-3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره | 4 ق غذاخوری - 50 گرم |
گردو | 3 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 ق سوپخوری |
ماست | 2 ق سوپخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با یک جامعهشناس به نقش تشکلهای مردمنهاد درحفظ جامعه پرداختهایم
شاهرخ بیانی: شأن تیم ملی را با افغانستان پایین نیاورید
در گفتوگو با رئیس اداره بیماریهای منتقله از حیوان به انسان وزارت بهداشت به بررسی افزایش گربهگزیدگی پرداختهایم