گوبولی مرغ خوشمزه غذای سنتی هرمزگان

طرز تهیه گوبولی مرغ

گبولی، یک غذای هرمزگانی با طعمی جدید _ این غذا ادویه های زیادی دارد، به همین خاطر حسابی خوش عطر است. این غذا با مرغ هم پخته می شود.
کد خبر: ۱۳۰۰۵۴۹

طرز تهیه گوبولی مرغبه گزارش جام جم آنلاین به نقل ازدلگرم

  • سینه مرغ: ۱ تکه
  • ران مرغ: ۱ تکه
  • برنج: ۱ کیلو
  • سیب زمینی خلال شده: ۳ عدد
  • نخود آب پز: ۱ پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۴ عدد
  • پیاز خلالی شده: ۲ عدد
  • روغن
  • نمک و زردچوبه
  • فلفل سیاه دانه ای و پودری
  • دارچین چوبی و پودری
  • هل دانه ای و پودری
  • برگ بو
  • ادویه گوبولی (دارچین، فلفل سیاه، هل، میخک، زیره سبز برای مرغ و زیره سیاه برای گوشت)
  • طرز تهیه گوبولی مرغ
  • طرز تهیه گوبولی

روش تهیه گوبولی خوش عطر

  1. مرغ را به همراه چوب دارچین، دانه هل و فلفل سیاه، برگ بو، نمک و زردچوبه آب پز می کنیم.
  2. پیازها را در همان ظرفی که می خواهیم برنج را دم کنیم تفت می دهیم و به همراه کمی زردچوبه، پودر دارچین، پودر هل، ادویه گوبولی، برگ بو و دانه ی هل و فلفل و چوب دارچین.
  3. برنج را که در آب خیسانده ایم را به همراه کمی آب داخل روغن پیاز ریخته و سرخش می کنیم (حدود ۱ دقیقه) سپس آب مرغ را اضافه می کنیم به اندازه ای که نیم سانت بالاتر از برنج باشد.
  4. با حرارت کم اجازه می دهیم آب برنج تبخیر شده و سپس برنج را دم می کنیم.
  5. برای مواد کناری برنج پیاز را تفت داده و رب گوجه به همراه تمام ادویه ها به شکل پودری سرخ می کنیم. سپس نخود آب پز و سیب زمینی سرخ شده را اضافه می کنیم.
  6. مرغ را به همراه ادویه گوبولی سرخ می کنیم و کنار ظرف می گذاریم.

نکات لازم برای پخت گوبولی

  • در دستور اصلی این غذا سیب زمینی را آب پز کرده خلال می کنند و سپس سرخ می کنند.
  • کشمش هم در مواد کناری برنج استفاده می شده.
  • گوبولی از هند وارد ایران شده.
  • در تهیه این غذا از برنج هندی استفاده شده.
  • اگر دوست داشتید مواد کناری برنج نرم تر شوند می توانید کمی آب مرغ به آن اضافه کرده و درش را بگذارید تا بجوشد و نرم تر شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها