سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- موسیر خرد شده : 2 ق غ
- سرکه :2 ق غ
- نمک : 1/8 ق چ
- روغن زیتون : 1/4 فنجان
- خردل خرد شده : 2 ق چ
- برگ کوچک اسفناج :4 فنجان
- برگ منداب: 2 فنجان *
- برگ کرفس : 1 فنجان
- سیب خرد شده : 2 فنجان
- پنیر رنده شده دلخواه :1 فنجان
طرز تهیه سالاد سیب و اسفناج و کرفس
ابتدا سیب را شسته ، پوستش را بگیرید و خرد کنید و کرفس ها را شسته و برگ آن را خرد نمایید بعد اسفناج را پاک کرده بشویید و بعد از آن که خشک شد آن را خرد کنید و پنیررا هم در آخر رنده کنید.
سیب ، کرفس و اسفناج را با هم مخلوط کنید، برگ های منداب را در ظرف سرو قرار داده و مواد را روی آن بریزید و موسیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون ، خردل خرد شده ، سرکه و نمک در ظرفی مخلوط نمایید.
سس را روی سالاد ریخته و سرو کنید
نکات تکمیلی در مورد سالاد سیب وکرفس و اسفناج
سالاد سیب وکرفس و اسفناج جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد سیب وکرفس و اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد