تغذیه خانم‌های باردار

املت مقوی

بارداری دوران بسیار حساس و مهمی برای خانم‌هاست که باید به تغذیه در این دوران توجه ویژه داشت. با تغذیه سالم می‌توان مواد مورد نیاز خود و جنین را تامین و از مشکلات و کمبودهای بعد از این دوران پیشگیری کرد.
کد خبر: ۱۳۰۳۰۳۶

املتی که آموزش می‌دهیم منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، فولات و فیبر است.

مواد اولیه برای 4 نفر:

تخم‌مرغ: 2عدد (2500تومان)
اسفناج خردشده: یک پیمانه (500تومان)
دانه کامل گندم یا جو: نصف پیمانه (2000تومان)
پیاز کوچک: یک عدد
پیازچه: 5عدد
شیر: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری (1000تومان)
نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیس‌کرده سپس با مقداری آب می‌پزیم. وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم.

سیر و پیاز را پوست‌کنده و در تابه‌ای ریخته و با روغن زیتون تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. اسفناج را خردکرده و شسته و در آبکش می‌ریزیم و وقتی آب اضافه‌اش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن دانه‌های پخته‌شده را هم اضافه‌کرده و به تفت‌دادن ادامه می‌دهیم.

در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها، شیر، نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه را ریخته و خوب هم‌زده و مخلوط می‌کنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام هم‌زده و با حرارت کم می‌پزیم سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچه‌ها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کرده‌ایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو‌ می‌کنیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها