املتی که آموزش میدهیم منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، فولات و فیبر است.
مواد اولیه برای 4 نفر:
تخممرغ: 2عدد (2500تومان)
اسفناج خردشده: یک پیمانه (500تومان)
دانه کامل گندم یا جو: نصف پیمانه (2000تومان)
پیاز کوچک: یک عدد
پیازچه: 5عدد
شیر: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری (1000تومان)
نمک، فلفلسیاه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
دانه گندم یا جو را چند ساعت قبل از پخت شسته و با کمی آب خیسکرده سپس با مقداری آب میپزیم. وقتی کامل پخت آن را در آبکش ریخته و کنار میگذاریم.
سیر و پیاز را پوستکنده و در تابهای ریخته و با روغن زیتون تفتداده و سرخ میکنیم. اسفناج را خردکرده و شسته و در آبکش میریزیم و وقتی آب اضافهاش رفت آن را به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن دانههای پختهشده را هم اضافهکرده و به تفتدادن ادامه میدهیم.
در ظرف دیگری تخممرغها، شیر، نمک، فلفلسیاه و زردچوبه را ریخته و خوب همزده و مخلوط میکنیم و آن را روی مواد ریخته و آرام همزده و با حرارت کم میپزیم سپس املت را از روی حرارت برداشته و پیازچهها را که از قبل شسته و ساطوری خرد کردهایم روی آن ریخته و با نان سنگک تازه سرو میکنیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد