غذایی‌ به سبزی بهار
خورشت باقالی و گشنیز

غذایی‌ به سبزی بهار

خورشت چاقاله‌ بادام

استفاده از فرصت‌ها

این روزها چاقاله‌ بادام، گوجه‌ سبز و نوبرانه‌ های بهاری زیاد شده و قیمت مناسبی هم دارد. فرصت کوتاهی که باید از آن استفاده کرد.
کد خبر: ۱۳۰۹۴۷۹

پس تا دیر نشده از آنها غذاهای خوشمزه تهیه کرده، از خواص‌شان استفاده کرده و از مزه خوب‌شان لذت ببرید.

مواد اولیه:
مرغ: ۲۵۰ گرم (قیمت: ۱۰۰۰۰ تومان)
چاقاله بادام: ۱۰۰ گرم (قیمت: ۵۰۰۰ تومان)
نعنا و جعفری: نیم کیلو (قیمت: ۴۰۰۰ تومان)
پیاز متوسط: یک عدد (قیمت: ۵۰۰ تومان)
آبغوره با آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمه‌ای ریخته و تفت‌داده و سرخ می‌کنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوش‌آمدن حرارت را کم می‌کنیم تا مرغ نیم‌پز شود. در این فاصله نعنا و جعفری را پاک‌کرده، شسته و بعد از این‌که آب اضافه‌اش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفت‌داده و همراه چاقاله‌بادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و‌ مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا آب خورشت کم‌شده و جا بیفتد. قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزه‌دار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می‌کنیم.

نکات:
اگر چاقاله‌ها درشت بود آنها را کمی خرد می‌کنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت می‌ریزیم.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها