به گزارش جام جم آنلاین، دانههای این برنج چاقتر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاهتری آماده میشود. با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ریزوتو مرغ و قارچ:
برنج ریزوتو۳۵۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
مرغ۳۰۰ گرم
پنیر رنده شده پارمزان ۵۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
سیر چهار حبه
کره۵۰ گرم
عصاره مرغ۱۲۰ گرم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت ریزوتو مرغ و قارچ:
۱. یک قابلمه بزرگ بردارید و روی حرارت کره را ذوب کنید. سیر و پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا از حالت خامی در بیایند.
۲. قارچها را خرد کنید و به سیر و پیاز در حال تفت اضافه کنید.
۳. برنج ریزوتو را بدون این که بشویید به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه با باقی مواد تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باید حدود یک لیوان آب جوش و عصاره مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مهمترین نکته برای پخت ریزوتو این است که آب باید کم کم و همزمان با پخت ریزوتو اضافه شود. هنگام اضافه کردن آب مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. اگر علاقهمند به غذاهای تند هستید، میتوانید از مقداری پودر فلفل قرمز استفاده کنید یا مقداری فلفل قرمز تازه ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
۴. در این حین، داخل یک تابه مقداری کره بریزید. مرغ را به صورت حبههای متوسط خرد کنید و با مقداری سیر رنده شده و نمک و فلفل تفت دهید.
۵. وقتی برنج نرم شد، حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید. فراموش نکنید که ریزوتو در حین پخته شدن لعاب انداخته و حالت چسبندگی پیدا میکند. حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا غذا استراحت کند. سپس در قابلمه را بردارید و پنیر پارمزان را اضافه کنید.
۶. حالا مرغ مزهدار شده را روی پنیر پارمزان بریزید و غذا را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد