به گزارش جام جم آنلاین، دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی و متخصص فیزیولوژی در گفتگو با بهداشت نیوز درباره مصرف ریواس و خواص آن در طب سنتی اظهارداشت: به طور کلی مزاج ریواس سرد و خشک است و این گیاه خودرو در اواسط بهار، معمولا اردیبهشت،به دست می آید.
وی افزود: بهترین زمان مصرف ریواس بهار و تابستان است زیرا دراین زمان، امکان غلبه صفرا زیاد بوده و مزاج انسان روبه گرمی می رود که از نشانه های آن بروز جوشهای پوستی است.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: اگر کبد سالم باشد بدن با احتمال بیشتری سالم خواهد بود زیرا کبد از اعضای اصلی دخیل در گوارش انسان است؛ بطوریکه عهده دار بخش اعظم متابولیسم مواد غذایی است و در واقع غذای سلولها را این عضو تامین می کند. کبد سالم باید حرارت متوسط داشته باشد و چون استعداد گرمی دارد مصرف خنکیجات در تابستان به حفظ اعتدال آن کمک می کند.
وی گفت: از این رو مصرف موادی مثل ریواس، آلو، غوره، آبلیمو تازه، سرکه رقیق شده، تمبر هندی تازه، مخصوصا برای ایجاد خنکی و همچنین سلامت کبد بسیار مفید است.
میرغضنفری بیان داشت: خشکی و آفت دهان، زردی چهره، تندی رنگ ادرار، و آلرژی های پوستی ممکن است نشانه کبد گرم باشد که یکی از بهترین گیاهان برای خنک کردن کبد و ایجاد اعتدال در کبد، ریواس است.
وی افزود: مصرف ریواس جلوی عوارض ناشی از گرمی را می گیرد و مخصوصا برای کسانی که کبد گرم دارند و دهان آنها تلخ است و عطش زیادی دارند، بسیار مفید است.
این پژوهشگر طب سنتی گفت:همچنین ریواس خاصیت اشتها آور دارد که احتمالا این موضوع به دلیل رفع چربی ها و مهار صفرا است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد