طرز تهیه چیکن استراگانف؛ بهترین انتخاب برای مهمانی‌ها

اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می‌شود خسته شده‌اید و زرشک‌پلو و باقالی‌پلو با مرغ، ته‌چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.
کد خبر: ۱۳۱۹۱۹۵
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می‌توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، می‌توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف:

فیله مرغ: ۶ عددپیاز خرد شده: ۱ عدد قارچ خرد شده: ۱ بسته سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه نمک و فلفل: به میزان لازمخامه: ۳ قاشق غذاخوریشیر: یک لیوانآرد: ۲ قاشق غذاخوریروغن: به میزان لازم
 این غذا را هم نان و هم با برنج می‌توانید میل کنید

دستور پخت و طرز تهیه چیکن استراگانف:

۱. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله‌های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می‌دهید و اجازه می‌دهید تا فیله‌ها بپزد.
۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ‌ها که سرخ کرده بودیم، مخلوط می‌کنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمی‌داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می‌برد.
۴. سپس مخلوط را با سیب‌زمینی یا چیپس خلالی تزیین می‌کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها