طعمی که نباید از آن غافل شوید
طرز تهیه مربا و شربت شاه‌توت؛

طعمی که نباید از آن غافل شوید

چطور شربت و مربای آلبالو درست کنیم؟

فصل تابستان هرچند سختی‌های زیادی دارد و گرمایش طاقت‌فرساست اما نوشیدنی‌های جذابی دارد.
کد خبر: ۱۳۱۹۱۹۷
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، فصل تابستان هرچند سختی‌های زیادی دارد و گرمایش طاقت‌فرساست اما نوشیدنی‌های جذابی دارد.

مواد لازم برای شربت آلبالو:
آلبالو: یک کیلوگرمشکر: ۲ کیلوگرمآب: یک لیوانوانیل: یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

دستور پخت و طرز تهیه شربت آلبالو:
۱. آلبالوها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته‌های آلبالو را از هم جدا کنید. برای جدا کردن هسته‌ها هم می‌توانید از دستگاه هسته‌گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می‌شود.
۲. آلبالوهای هسته گرفته را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید.
۳. آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید.
۴. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می‌شود. همین‌طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می‌سوزد و قهوه‌ای رنگ می‌شود.
۵. باید حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید.
۶. از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالوها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می‌کاهد.

مواد لازم برای مربای آلبالو:
آلبالو: یک کیلوشکر: یک و نیم کیلوآبلیمو: یک قاشق غذاخوریوانیل: در صورت تمایل
دستور پخت و طرز تهیه مربای آلبالو:
۱. ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می‌کنیم.
۲. بعد یک ظرف پیرکس یا لعاب آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می‌ریزیم.
۳. در حال انجام این کار لایه‌ای از آلبالو که ته ظرف را بپوشاند می‌ریزیم و یک لایه شکر می‌پاشیم؛ به طوری که شکر روی آلبالو را بپوشاند و دوباره یک لایه آلبالو و اینکار را ادامه داده تا شکرها و آلبالوها لایه لایه درون ظرف را پر کند. سپس آن را به مدت یک روز در یخچال می‌گذاریم تا آلبالو کاملاً آب بیندازد .
۴. حالا آلبالوها را داخل قابلمه می‌ریزیم و بقیه شکری که از ۱.۵ کیلو اضافه آمده را نیز درون قابلمه می‌ریزیم (بهتر است از قابلمه بزرگ‌تر استفاده کنیم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) .
۵. وقتی آلبالوها جوش آمد، حرارت را متوسط کرده و مرتباً کف‌های بالا آمده را با یک کف‌گیر از سطح مربا جمع می‌کنیم به‌طوریکه تمام کف‌ها گرفته شود.
۶. بعد از اینکه مربا به غلظت مورد نظر رسید، زیر شعله را خاموش می کنیم و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم و می گذاریم مربا سرد شود.


  



newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها