طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز؛ از این غذا غافل نشوید

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.
کد خبر: ۱۳۱۹۲۰۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز:
گوجه سبز: ۵۰۰ گرمگوشت: ۳۰۰ گرمنعناع سرخ شده: ۱ پیمانهجعفری سرخ شده: ۱ پیمانهنمک و زردچوبه: به مقدار لازمفلفل: به مقدار لازمپیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوریزعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت خورشت گوجه سبز:
۱. گوشت را خرد کنید و با  فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.
۲. در پایان پخت، زعفران  و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
۳. به جای گوشت می‌توانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها