به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعهای که در دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک انجام شد نتیجه گرفت که غنی سازی چای با اسید فولیک و ویتامین B ۱۲ میتواند به خنثی کردن مقادیر بالای کم خونی و نقص لوله عصبی مرتبط با کمبودهای تغذیهای شایع در زنان کمک کند.
طبق نتایج مطالعه منتشر شده در مجله BMJ Nutrition Prevention and Health، چای همراه با اسید فولیک و ویتامین B ۱۲ ممکن است به خنثی کردن سطح بالای کم خونی و نقص لوله عصبی مرتبط با کمبود تغذیهای شایع در زنان هندی کمک کند.
این مطالعه نشان داد که اکثر زنان در سنین باروری در هند از یک رژیم غذایی نامتعادل پیروی میکنند که منجر به کمبود مزمن اسید فولیک و ویتامین B ۱۲ میشود و اگرچه بسیاری از کشورها موفق به تقویت آرد با فولیک اسید برای دفع نقص لوله عصبی شده اند، اما مشکلات لجستیکی اجرای این استراتژی را در هند دشوار کرده است، زیرا حدود ۷۰ درصد از زنان در هند در بیش از ۶۵۰ هزار روستا زندگی میکنند که خودشان غلات را کشت، آسیاب و اغلب به صورت محلی پخت میکنند.
روشهای این مطالعه شامل تقسیم ۴۳ زن جوان (میانگین سنی ۲۰ سال) در ایالت ماهاراشترا به سه گروه بود. از یک گروه ۱۹ نفره خواسته شد تا از کیسههای چای با دزهای درمانی ۱ میلی گرم اسید فولیک به علاوه ۰.۱ میلی گرم ویتامین B ۱۲ یک بار در روز استفاده کنند. گروه دوم متشکل از ۱۹ زن بودند که از کیسههای حاوی ۰.۵ میلی گرم ویتامین B ۱۲ برای مدت مشابه استفاده کردند، در حالی که از گروه سوم خواسته شد از کیسههای چای غیر تقویت شده استفاده کنند.
با مقایسه سطح ویتامین و هموگلوبین آنها در پایان و آغاز دوره مطالعه، افزایش قابل توجهی در میانگین سطح اسید فولیک در گروههای ۱ و ۲ به ترتیب با ۳۷/۸ نانوگرم در میلی لیتر و ۶۹/۶ نانوگرم در میلی لیتر مشاهده شد و میانگین سطح هموگلوبین نیز در گروه اول ۱.۴۵ گرم در دسی لیتر افزایش یافت و در گروه دوم این میزان، ۰.۷۹ گرم در دسی لیتر افزایش بود.