به گزارش جام جم آنلاین، پودر دارچین دارای محتوای فیبر بالایی است. با خوردن یک قاشق چایخوری میتوان احساس سیری را در افراد حفظ و نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین کرد. بر اساس مطالعات انجام شده مصرف دارچین در چربی سوزی نقش بسزایی دارد.
برخی افراد با مصرف دارچین به عنوان بخشی از رژیم خود توانسته اند، سرعت افزایش وزن خود را کاهش دهندو در ادامه برخی از فواید این ادویه را مورد بحث قرار میدهیم.
۱- لاغری با دارچین و عسل
تحقیقات بسیار کمی در مورد لاغری با عسل و دارچین انجام شده و نتیجه برخی از این تحقیقات امیدوار کننده بوده است.
بر اساس مطالعات انجام گرفته شده جایگزین کردن ساکارز با عسل از افزایش وزن جلوگیری میکند؛ در حالی که بررسی دیگری نشان داد که مصرف ساکارز با عسل هورمونهای جلوگیری از اشتها را فعال میکند، اما هنوز ثابت نشده که عسل و دارچین باعث کاهش وزن شود.
ادویههایی مثل دارچین با افزایش سوخت و ساز بدن کمک میکند تا سریعتر لاغر شویم، این ادویهها فقط در کنار رژیم غذایی صحیح و افزایش تحرک میتواند موثر باشد.
۲- لاغری با چای دارچین
یکی از روشهای متداول برای کاهش وزن لاغری با چای دارچین است البته از خواص بینظیر دارچین در کاهش قند خون نباید چشمپوشی کرد.
برای تهیه چای دارچین، آب را در یک تابه گرم کنیدتا جوش بیاید. دو قاشق پودر دارچین را به آب اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. صبر کنید تا آب، رنگ قرمز قهوهای بگیرد. چای را از صافی رد کنید و بنوشید. در صورت تمایل می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.
۳- لاغری با دارچین و سرکه سیب
یک لیوان آب در تابه بجوشانید. یک عدد چوب دارچین به آن اضافه کنید. مخلوط را روی شعله گذاشته تا قهوهای شود. یک قاشق چایخوری سرکه سیب به آن اضافه کنید. اگر دتمایل به طعم شیرین دارید میتوانید از یک قاشق عسل نیز استفاده کنید. در انتها مقداری یخ در نوشیدنی بریزید تا آن را سرد بنوشید.
۴- لاغری با دارچین و قهوه
استفاده از ترکیب دارچین و قهوه میتواند تا حدودی متابولیسم بدن شما را بالا برده و به همراه ورزش و رژیم غذایی، به کاهش وزنتان کمک کند. ریختن یک قاشق دارچین در قهوه کافی نیست. قبل از دم کردن قهوه، بهتر است دارچین را اضافه کنید. این ترفند قهوه شما را خوش طعم میکند.
۵- لاغری با دارچین و میوه
لاغری با دارچین و میوه نیز به مطالعات بیشتری نیاز دارد، اما برای بهره بردن از خواص دارچین میتوانید روی سیب، موز، سالاد میوه، برشهای گلابی و هلوهای نصف شده خود مقداری دارچین بریزید. این یک روش ساده برای افزایش طعم به میوه است.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد