به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به لزوم داشتن تغذیه مناسب در شرایط کرونایی گفت: رژیم غذایی مناسب با مصرف کافی پروتئین، مایعات، پروبیوتیک ها، روغن و ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
دکتر سید مهدی موسوی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که بیماران مبتلا به کرونا با آن دستوپنجه نرم میکنند، ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است افزود: تغذیه مناسب باعث میشود که سیستم ایمنی افراد مبتلا به کرونا تقویت شده و روند بهبود آنها سریعتر شود.
وی گفت: مصرف جوانههای گندم، ماش و شبدرکه سرشار از پروتئین، آهن و ویتامینهای گروه B هستند و همچنین انواع میوهها و مرکبات که سرشار از ویتامین سی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند.