به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی درباره « خواص چای سبز »، گفت:گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید میشود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا 6 برابر چای سیاه است.
وی ادامه داد: همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندانها میشود.
این متخصص طب سنتی بیان داشت:طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج میشود.
یارقلی ابراز کرد: توصیه میشود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفسهای اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب میشود.
منبع: بهداشت نیوز
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت