ترشی ذرت و قارچ (یونانی)

ترشی‌ های زمستانی

ترشی یونانی از دسته ترشی‌های خوش‌طعم و مجلسی است که در بازار به قیمت بالایی به‌فروش می‌رسد اما می‌توان آن را به‌راحتی و با قیمت بسیار مناسب در منزل تهیه کرد.
کد خبر: ۱۳۵۷۵۷۸

پس اگر به دنبال یک ترشی خاص، متفاوت و خوشمزه هستید حتما این ترشی را امتحان کنید.

مواد اولیه:

ذرت پخته: یک لیوان
فلفل‌دلمه‌ای رنگی: از هر کدام یک برش کوچک
هویج کوچک: 2عدد
قارچ کوچک(دکمه‌ای): 250گرم
زیتون بی‌هسته: 100گرم
روغن زیتون: نصف لیوان
سرکه: یک لیوان
پودر کاری،گلپر، سیاهدانه، نمک و فلفل: به میزان لازم.

طرز تهیه:

فلفل‌دلمه‌ای‌ها را شسته، نگینی خرد کرده و روی دستمال می‌گذاریم تا خشک شود. پوست هویج‌ها را هم گرفته و نگینی خرد می‌کنیم.

زیتون بی‌هسته را حلقه‌ای خرد می‌کنیم. یک لیوان آب، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.

قارچ‌ها را شسته و ورقه‌ای خردکرده و در قابلمه می‌ریزیم و حدود 10دقیقه می‌جوشانیم سپس در آبکش ریخته و وقتی آب اضافه‌اش رفت آن را روی دستمال می‌ریزیم تا خشک شود.

هویج، فلفل‌دلمه‌ای، قارچ، ذرت پخته، زیتون، پودر کاری، گلپر، سیاهدانه، نمک، فلفل‌سیاه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم سپس مواد را در ظرف مناسبی -که بهتر است شیشه‌ای باشد- ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم به‌طوری که کامل روی مواد را بگیرد.

در ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال می‌گذاریم. این ترشی خوشمزه بعد از حدود دو هفته آماده است و می‌توانیم آن را با انواع غذا سرو کنیم.

نکات آشپزی: در تهیه این ترشی در صورت تمایل می‌توان از روغن زیتون بودار و بکر و سرکه سیب استفاده کرد که طعم خوب آن را دوبرابر می‌کند.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها