به گزارش جام جم آنلاین البرز:
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت:کلزا گیاهی با دانههای روغنی است که برای تولید روغنهای خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد و فارغ از جنبه کشاورزی در رشد صنعت غذایی نیز تاثیر زیادی دارد، به طوری که امروزه بیشتر روغنهای مصرفی در صنعت مواد غذایی، در طی فرایندهایی از دانههای کلزا به دست میآید.
الماسی افزود: کاهش ۵۰ درصدی هزینه تولید، حفظ بقایای گیاهی در سطح خاک و نفوذ بیشتر آب در خاک و همچنین صرفهجویی در وقت از مزایای کشت مستقیم به شمار میرود.
او گفت: با توجه به استراتژیک بودن کشت کلزا به عنوان یک کشت مطلوب در کنترل بیماری علف هرز و با توجه به وابستگی ۹۰ درصدی کشور به روغن خوراکی، لزوم توسعه کشت کلزا دو چندان شده است .
به گفته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ کلاسهای ترویجی از برنامههایی است که در جهاد کشاورزی برای کشاورزان و علاقهمندان در دستورکار قرار دارد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد