به گزارش جام جم آنلاین، زردچوبه که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی میروید.
کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماریها توصیه میکند. طب غربی نیز شروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.
در مطالعات متعدد، کورکومین، یک ترکیب قوی در زردچوبه شناخته شده است که می تواند تورم بدن را کاهش دهد.
یکی از راههای افزایش مصرف زردچوبه، اضافه کردن آن به غذاها در هنگام آشپزی است که در اکثر غذاها از زردچوبه استفاده میکنیم.
کورکومین موجود در زردچوبه می تواند تجدید حیات سلول های مغزی را نیز افزایش دهد. و آروماتیک - تورمرون، یک ترکیب فعال دیگری در زردچوبه است که می تواند رشد سلولهای بنیادی عصبی در مغز را تا ۸۰ درصد افزایش دهد.
طبق بررسی وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، زردچوبه حاوی پتاسیم، آهن، منگنز و ویتامین c است و برای بیماریهای پوستی، زخمها، بیماریهای گوارشی و بیماریهای کبدی نیز استفاده میشود.
منبع: فارس
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد