درمان اختلالات رفتاری با کمک بازی

پژوهش‌ها و فناوری‌های شناختی به درمان بسیاری از اختلال‌ها کمک کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در مسیر تولید محصولات کمک فکری گام برداشته‌اند.
کد خبر: ۱۳۷۰۶۶۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه فناوری و تجاری‌سازی بازی‌های درمان‌محور به صورت تخصصی، امیدها را برای درمان اختلال‌های فکری و شناختی افزایش داده است.

کمک به درمان با استفاده از بازی‌ های فکری

کشف مسیرهای جدید برای درمان اختلالات مختلف به‌خصوص روحی، شناختی و فکری، یکی از محورهایی است که شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق آن‌ها را به‌صورت تخصصی طراحی و تولید می‌کنند.

بازی‌های درمانی و جدی با نام تجاری شادرام یکی از همین تولیدات به شمار می‌رود. شرکت درمان پویان فراسو ایرانیان که به‌صورت تخصصی طراحی و تولید بازی‌های درمانی را در دوشاخه فیزیکال از قبیل مهره و صفحه دار و نرم‌افزاری در کشور تولید می‌کند، توانسته تأیید جامعه روان‌پزشکی و روانشناسی بالینی کشور را کسب کند.

تحقیق و توسعه برای تأیید اثربخشی

با توجه به این‌که برای تولید هر محصول تحقیق و توسعه صورت می‌گیرد تا اثربخشی آن حتماً تأیید شود. بازی‌ها برای درمان اختلالات مختلف از قبیل تقویت حافظه و افزایش مهارت‌های تمرکز و توجه و کنترل خشم، هیجانات، احساسات و تکانش گری و مدیریت اضطراب و استرس کاربردشان را به خوبی نشان داده‌اند.

از آن‌جایی‌که یکی از چالش‌های بر سر راه تولیدات ایران‌ساخت به ویژه در حوزه شناختی، کمبود امکانات برای توسعه و تولیدات است، این پروژه‌های درمانی از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط شرکت درمان پویان فراسو ایرانیان به تولید بازی‌های جدی و شناختی منجر شده است.

بهبود روابط عاطفی و هیجانی زوجین

این محصولات ضمن آن‌که زمینه اشتغال برای نیروی انسانی دانش آموخته را فراهم کرده، در درمان اختلال‌های شناختی گروه‌های سنی گوناگون نیز کارآمد بوده است. بازی مختص زوجین برای بهبود روابط عاطفی و هیجانی و همچنین اثربخشی در کاهش طلاق و افزایش صمیمیت از دیگر محصولات این حوزه به شمار می‌رود.

این شرکت توانسته به کشف مسیرهای جدید برای درمان اختلالات مختلف به‌خصوص چالش‌های روانی اقدام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها