به گزارش جام جم آنلاین البرز:
این روزها بخش قابل توجهی از انتقادات شهروندان کرج به حوزه نان و نانوایی باز میگردد.
یکی از شهروندان میگوید: برخی نانواییها با چانه نان لواش، نان سنگک میپزند و ما را مجبور میکنند که تعداد نان را موقع حساب کردن با دستگاه بیشتر بزنیم.
یکی از نانوایان کرج میگوید: باید نان را گرانتر میکردند و لواش پانصد تومانی به هزار تومان میرسید با این مبالغ هزینه کارگر ما تامین نمیشود و مجبوریم با خانواده در نانوایی کار کنیم.
نانوای دیگری میگوید: قیمت خمیر مایه ده کیلوگرمی از سیصد هزار و ۲۰۰تومان به هفتصد هزار تومان رسیده است.
با شنیدن این گزارشها و انتقادات به سراغ مدیر بازرسی اتاق اصناف مرکز البرز رفتیم.
مددی، میگوید: از ابتدای سال تاکنون از بیش از هزار و ۳۰۰ نانوایی بازدید و نانوای متخلف نیز به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
رئیس اتحادیه نانوایان کرج نیز میگوید: ما مشکلات فراوانی داریم و درخصوص طرح هدفمندی نان، موردی به ما ابلاغ نشد و فقط از ما نظر خواستند و ما نیز نظرمان را اعلام کردیم و گفتیم که از نظر کیفیتی صلاح نمیدانیم.
نصیری، میگوید: تاکنون ۹۹درصد نانواییهای کرج به دستگاه کارتخوان هوشمند مجهز شده اند.http://jamejamonline.ir
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت