این هفته:

سالاد رشته‌فرنگی

کد خبر: ۱۳۷۹۰۰۴
نویسنده مژده مظهری - چاردیواری

چه می‌خواهیم؟
سینه مرغ: 100گرم
رشته فرنگی یا نودلیت: یک بسته
فلفل‌دلمه‌ای‌رنگی:از هرکدام یک برش‌کوچک
کاهو پیچ کوچک: نصف
اسفناج: 100گرم
پیازچه: 5عدد
روغن کنجد: 2قاشق غذاخوری
سیر تازه: 2حبه
لیموترش: 2عدد
سویاسس: 2قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم
عسل: یک قاشق غذاخوری
ارده: یک قاشق غذاخوری

چطوری درست کنیم؟
سینه‌مرغ را شسته و به اندازه‌ دلخواه خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با کمی آب، نمک و ادویه روی حرارت کم گذاشته و می‌پزیم. رشته‌فرنگی یا نودلیت را در آب جوش ریخته و حدود 5دقیقه جوشانده و با آب سرد آبکش کرده و کنار می‌گذاریم تا آب اضافه‌اش گرفته شود. سویاسس، روغن کنجد، عسل، ارده، سیر رنده‌شده ریز و آب لیموترش تازه را در ظرف بزرگ و مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم و به شکل سس درمی‌آوریم. کاهو، اسفناج، پیازچه و فلفل‌دلمه‌ای‌ها را هم به اندازه دلخواه خردکرده و همراه نودلیت به سس اضافه کرده و به آرامی و طوری که رشته‌ها خرد نشود مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملا به سس آغشته شود. سالاد آماده شده را نیم تا یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا هم کمی خنک شود هم مزه سس به خورد مواد برود. در آخرین مرحله سالاد را در ظرف مناسبی ریخته و سرو می‌کنیم. این سالاد به دلیل داشتن مواد مغذی و مقوی و ارزش غذایی بالا یک وعده غذایی محسوب می‌شود.

نکات مهم آشپزی:
***ریختن عسل و ارده اختیاری بوده و می‌توانیم آنها را حذف کرده و کمی شکر جایگزین آن کنیم.
***به جای روغن کنجد می‌توانیم از روغن زیتون هم استفاده کنیم البته روغن کنجد طعم و عطر بسیار خوبی به سالاد می‌دهد.
***این سالاد خوشمزه را می‌توانیم با سویا هم تهیه کنیم که کاملا گیاهی و رژیمی می‌شود. اما پروتئین حیوانی آن را خوشمزه‌تر می‌کند.

منبع: ضمیمه چاردیواری روزنامه جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها