سینه مرغ پختهشده: یک تکه کوچک
پیاز متوسط: ۴ عدد
سیر تازه: ۳ حبه
آبمرغ: ۲ لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب): یک لیوان
جعفری تازه خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: یک عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
ابتدا پوست پیازها را کنده و خرد کرده و با کمی روغن در قابلمهای ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم به اندازهای که پیازها سبک شود. بعد سه حبه سیر را رنده یا کوبیده و به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا با هم سرخ شود. نصف آن را برای تزیین سوپ برمیداریم و سپس دو قاشق آرد به آنها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شده و کرمرنگ شود. در این مرحله دو لیوان آب مرغ را اضافه میکنیم و روی حرارت کم میگذاریم تا جوشیده و جا بیفتد. سپس یک لیوان شیر را همراه دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده و سینه مرغ ریش شده و ادویههای موردنظر به سوپ اضافه کرده و نمک آن را اندازه میکنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با لیموترش تازه و جعفری خردشده تزئین کرده و سرو میکنیم.
شیر اگر پرچرب باشد بهتر است و طعم سوپ را خیلی خوشمزه میکند.
هر چقدر پیاز این سوپ بیشتر باشد خاصیت و طعم آن بهتر میشود.(البته نه خیلی زیاد)
بنا به ذائقه و سلیقه میتوانیم از ادویههای متنوع استفاده کنیم.
در صورت دسترسینداشتن به سبزی تازه میتوانیم از نعناداغ برای خوشمزهترشدن سوپ استفاده کنیم که البته خاصیت آن کمتر میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد