به گزارش جام جم آنلاین ،محمدعلی تاری با بیان اینکه تلاش می شود این سه نقطه حادثه خیز تا قبل از پایان سال به اتمام برسد، افزود: در همین خصوص پیچ حادثهساز روستاهای میم و ابرجس با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال در دست بهسازی است.
بخشدار مرکزی کهک خاطرنشان کرد: همچنین پیچ حادثهخیز روستاهای صرم و خورآباد با تامین اعتبار ۵۰ میلیارد ریال برای افزایش ایمنی این محور توسط اداره کل راهداری و حملونقل جادهای قم، بهسازی میشود.
وی اضافه کرد: محورهای فرعی و روستاهای بخش مرکزی کهک بهواسطه ظرفیت بالای گردشگری و توریستی در طول سال میزبان جمعیت انبوهی از مردم استان قم و همچنین مسافرانی از شهرهای دیگر است که بهسازی جادههای آن برای کاهش مخاطرات احتمالی ضرورت دارد.
وی با اشاره به مساله کمبود آب بهواسطه کاهش بارندگی طی سالهای اخیر و ادامه خشکسالیهای ادواری، گفت: برای جبران کمبود آب و با دستور استاندار قم، احداث خط انتقال جدید آب به بخش مرکزی قم تصویب شده که امید میرود زودتر عملیات اجرایی آن آغاز شود.
تاری، ظرفیتهای اقتصادی بخش مرکزی کهک را موردتوجه قرار داد و افزود: مقدمات اولیه جهت جانمایی شهرک پوشاک و همچنین واحدهای تولیدی فنر، در بخش مرکزی شهرستان کهک نهایی شده که با بهرهبرداری از آن شاهد تحولات خوبی در زمینه اشتغال و ارزشافزوده برای شهرستان و همچنین استان خواهیم بود.
وی همچنین بیان داشت: موافقتنامه تاسیس منطقه نمونه گردشگری کهک بعد از ۶ سال صادر شد و اکنون در مرحله تخصیص زمین است و به زدودی کلنگزنی آن انجام خواهد شد.
تاری ادامه داد: منطقه نمونه گردشگری کهک در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار در روستای ورجان با سرمایهگذاری بخش خصوصی باهدف بسترسازی و افزایش خدمات به گردشگران داخلی و خارجی احداث میشود.
بخشدار مرکزی کهک وجود چاههای غیرمجاز در روستاها را از معضلات مهم این شهرستان دانست و گفت: از ۹۵۰ حلقه چاه موجود در بخش مرکزی این شهرستان ۷۵۰ حلقه چاه غیرمجاز است.
وی با اشاره به پلمب ۱۰۰ چاه غیرمجاز با دستور مقامات قضایی استان، اضافه کرد: با همراهی و تاکید دادگستری استان قم، روند شناسایی و پلمب چاههای غیرمجاز با قدرت دنبال میشود.
تاری خاطرنشان کرد: چاههای غیرمجاز بخش مرکزی کهک بهصورت انفرادی حفر شده و با استخراج مستمر از منابع زیرزمینی، حق طبیعی مردم را زائل میکند.
وی عنوان کرد: همچنین برای توسعه سرانههای درمانی، زمینی به مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ مترمربع برای احداث شبکه بهداشت اختصاصیافته و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی جهت آغاز عملیات اجرایی، قرار گرفته است.
شهرستان کهک در فاصله ۳۰ کیلومتری مرکز شهر قم دارای یک شهر بنام کهک و دو بخش مرکزی و فردو و دارای ۱۸ روستا است که ۱۰ روستای آن جزء بخش مرکزی و هشت روستا نیز جزء بخش فردو میشود.
تمام روستاهای شهرستان کهک دارای سکنه و شورا و دهیاری است.
جمعیت ثابت این شهرستان حدود ۴۰ هزار نفر و جمعیت شناور و متغیر آن بیش از ۸۰ هزار نفر برآورد میشود.
کهک از سه طرف بهارتفاعات اشراف دارد. وجود خانههای قدیمی مانند خانه ملاصدار و غار تاریخی کهک در کنار مناظر و مناطق بکر از جاذبههای گردشگری این شهرستان است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد