کشتی‌گیران، مدعیان جدید دریافت حواله ماشین شدند

رانت خودرو از فوتبال تا کشتی

به‌وجود آمدن جو به شدت منفی علیه اهدای حواله خودروی خارجی به فوتبالیست‌ها باعث نشد تا خواهان‌های این حواله‌های جنجالی کنار بکشند. اتفاقا تعدادشان بیشتر هم شده است.
به‌وجود آمدن جو به شدت منفی علیه اهدای حواله خودروی خارجی به فوتبالیست‌ها باعث نشد تا خواهان‌های این حواله‌های جنجالی کنار بکشند. اتفاقا تعدادشان بیشتر هم شده است.
کد خبر: ۱۴۳۷۷۳۴
نویسنده هیلدا حسینی‌خواه - گروه ورزش

مدعیان جدید کشتی‏گیران هستند و مدعی اصلی‏تر علیرضا دبیر که وارد بازی پرریسکی شده است. او خواهان ۲۱فقره حواله خودروی خارجی برای کشتی‎ گیران متبوع فدراسیون تحت ریاستش است. آن هم در شرایطی که همین چند روز پیش دیوان عدالت رای به ابطال رای اختصاص‌‎دهی حواله خودرو به فوتبالیست‎‌ها داده بود. ماجرای حواله خودرو‌های خارجی در ورزش ایران قرار است به مرحله جدیدتر و پرانتقادتری منتقل شود. 

درخواست جنجالی دبیر
نوع خودروی ورزشکاران اکنون به موضوعی حساس تبدیل شده است. اگر فخرفروشی کنعانی‎زادگان با خودروی خارجی ۱۰۰ میلیاردی‎اش سوژه نمی‎شد قطعا این حساسیت هم شکل نمی‎گرفت. این حساسیت تا جایی پیش رفت که سانحه تلخ رانندگی برای ملیکا محمدی عضو تیم‌ملی فوتبال بانوان که به فوت او منجر شد بار دیگر سبب حمله شدید به فوتبالیست‎های لوکس‌‎سوار شده است. حالا در میان این حجم از حساسیت و حمله مجازی، این بار علیرضا دبیر خبرساز شده است. رئیس فدراسیون کشتی در نامه‌ای به هیات دولت درخواست کرده به کشتی‌گیران موفق سال‌های اخیر که در المپیک و مسابقات جهانی مدال کسب کرده‌اند، حواله خودرو اهدا شود. 
 
کشتی، سیبل انتقادات جدید
دبیر روی موضع خود پافشاری شدیدی دارد. او دیروز در حاشیه افتتاح دومین پایگاه قهرمانی کشتی استان تهران گفت: «قرار است این موضوع در هیات دولت بررسی شود. ما نیز رسما درخواست کردیم به ۲۱ کشتی‎ گیر و مربی عنوان‌دار ما در مسابقات جهانی و المپیک مجوز واردات خودروی خارجی اختصاص یابد. همه قهرمانان در بحث پاداش مجوز واردات خودرو باید یکسان دیده شوند.» او در حالی از «یکسان بودن پاداش‎ها» صحبت می‌کند که شاید بهتر از کسی می‎داند اگر به کشتی‌گیران حواله خودرو بدهند این به معنای یکسان‎سازی نیست. از سویی رئیس فدراسیون کشتی به این موضوع اشاره نکرده که این ۲۱ نفر چه کسانی هستند. قطعا چهره‎ای مثل حسن یزدانی یکی از این ۲۱ نفر است. شاید در این فهرست برخی از مربیان تیم‌ملی هم قرار داشته باشند. به هر حال دبیر انتقادات سختی را به جان‌خود خریده است. کشتی حالا می‎تواند سیبل اصلی انتقادات باشد. 
 
مدعیان جدید
اگر این اتفاق عملی شود آنگاه ورزشکاران سایر رشته‌ها هم امیدوار باقی می‎مانند تا سهمی از این حواله‌‎های خارجی ببرند، به خصوص مدال‌‎آوران المپیک. وزیر ورزش هم دو روز پیش از پیگیری حواله خودروی فوتبالیست‌ها در آستانه جام ملت‌های آسیا خبر داده بود. به هر حال جرقه اختلافات میان فدراسیون‌ها به زودی شکل خواهد گرفت. تصور کنید کشتی‎ گیران بگیرند و وزنه برداران خیر. یا این‌که تکواندوکاران سهم ببرند، اما به کاراته‎‌کار‌ها چیزی نرسد. داستان حواله خودروی خارجی در ورزش ایران به جنجالی‎ترین شکل ممکن ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها