کهگیلویه و بویراحمد شکوهی به بلندای تاریخ

ببینید ا مراحل پخت نان بلوط یا «کَلگ»

نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشته‌های دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرس‌نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود؛ برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس این نان خوشمزه در تنور پخته می‌شود.
نانِ بلوط یا «کَلگ» از گذشته‌های دور به عنوان یک ماده غذایی و دارویی در میان مردم زاگرس‌نشین استان کهگیلویه و بویر احمد پخته می‌شود؛ برای تهیه این نان پس از کندن پوست بلوط تازه و خشک کردن آن مراحل مختلفی انجام و سپس این نان خوشمزه در تنور پخته می‌شود.
کد خبر: ۱۴۹۹۵۵۸
تعداد بازدید : 3
newsQrCode
برچسب ها: بلوط نان پخت دارویی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها