رابطه میان پارو کردن برف و حمله قلبی

محققان آمریکایی اعلام کردند: پاروکردن برف عاملی برای ایجاد حملات قلبی است و همزمان با بارش برفهای سنگین، بخش های اورژانس بیمارستانها باید درحال آماده باش باشند.
کد خبر: ۵۳۹۸۰۰
رابطه میان پارو کردن برف و حمله قلبی

خبرنامه سلامت دانشگاه هاروارد اعلام کرده است که انتخاب یک پارو و حرکت دادن چندصد کیلوبرف به ویژه بدون آمادگی جسمانی در چندماه گذشته، می تواند یک فشار بزرگ روی قلب ایجاد کند.

همچنین استفاده از دستگاه برف خور (snow blower) نیز می تواند نتیجه مشابهی داشته باشد. برف خور نوعی خودرو با قدرت مکش زیاد است که برفها را از جاده ها به درون دستگاه کشیده و به شعاع 100 متری جاده پرتاب می کند.

از سوی دیگر هوای سرد نیز در ایجاد حمله قلبی موثر است، چرا که این نوع هوا می تواند فشار خون را افزایش دهد و جریان خون را برای رسیدن به بخشی از قلب مختل می کند و احتمال ایجاد لخته های خونی نیز افزایش می یابد.

محققان اظهار داشتند که حمله قلبی وقتی رخ می دهد که یک لخته داخل یک شریان اکلیلی قلب ایجاد می شود، این شریان همان رگی است که وظیفه تغذیه قلب را برعهده دارد. این لخته می تواند به طور کامل مانع جریان خون برای رسیدن به بخشی از قلب شود و پیش از آن اکسیژن رسانی به قلب را قطع کرده است، پس از آن ماهیچه قلب از کار افتاده و مرگ رخ می دهد.

براساس اعلام محققان، پاروکردن برف ها فعالیتی شدیدتر از ورزش روی تردمیل است، چنین ورزشی برای جوانان و در راه ورزش مشکلی ایجاد نمی کند، اما می تواند برای سنین 50 سال و بالاتر به عنوان افرادی که فعالیت چندانی ندارند، خطرناک باشد.

محققان مرکز پزشکی ویرجینیا توصیه کرده اند که افراد سالخورده پاروکردن برف را به جوانان سپرده و جوانان پیش از این کار ماهیچه های خود را گرم کنند، میزان برف هایی را که پارو می کنند در مقادیر کم انتخاب شود، وقفه هایی بین کار داشته باشند، آب زیاد بنوشند، احساس نکنند که همه برفها باید پارو شود و اگر در قسمت سینه خود احساس درد کردند، سرگیجه و یا نفس تنگی داشتند فوراً  به داخل خانه بازگردند. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها