این داروها نسخه های مصنوعی از «رسوراترول» - نوعی ماده شیمیایی آلی موجود در انگور قرمز- هستند و عقیده بر آن است که با افزایش فعالیت پروتئینی موسوم به SIRT1، تاثیر ضد پیری دارند. ماده رسوراترول در پوست انگور قرمز یافت می شود.
شرکت داروسازی GSK اکنون در حال آزمایش این داروها بر روی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو و پسوریازیس – نوعی بیماری پوستی شدید- است.
دیوید سینکلیر استاد ژنتیک دانشگاه هاروارد می گوید پیری می تواند در واقع یک رنج برگشت ناپذیر باشد.
به گفته وی، افزایش سطح فعالیت «SIRT1» موجب بهبود عملکرد سلول های ما شده و موجب می شود کمتر تنبل شوند.
تحقیقات پیشین بر روی موش ها، زنبور عسل و پشه ها نشان داده بود ترکیبات دارای «SIRT1» عمر این موجودات را افزایش می دهند.
دکتر سینکلر ادعا می کند آزمایش هایی را انجام داده اند که نشان می دهد این ترکیبات دارای «SIRT1» تاثیر مستقیم بر روی سلامتی دارند.
علاوه بر این، این ترکیبات نتایج امیدوار کننده در برخی آزمایش ها بر روی بیماری های سرطان، بیماری های قلبی و عروقی، نارسایی قلبی، دیابت نوع دو، آلزایمر، پارکینسون، کبد چرب، اختلالات خواب و بیماری های التهابی مانند پسوزیاریس، آرتریت، آب مروارید، خستگی عضلانی، پوکی استخوان و کولیت از خود نشان داده اند.
اگرچه آزمایش های کنونی چگونگی تاثیر این ترکیبات در درمان این بیماری های مرتبط با سن را بررسی می کند اما محققان معتقدند در حال حاضر این ترکیبات را می توان برای تاثیرات پیشگیرنده شان بررسی کرد.
استاد ژنتیک دانشگاه هاروارد معتقد است درست مانند استاتین ها که امروزه برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته مغزی استفاده می شوند این ترکیبات نیز می توانند روند بروز بسیاری از بیماری ها را کند کنند.(مهر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد