به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بلگا، از گذشته های دور گوشت خوکچه هندی در بسیاری از کشورهای آمریکای لاتین مصرف غذایی داشته است.
لاتینی تبارها اکنون دومین اقلیت قومی - زبانی ایالات متحده محسوب می شوند. آنها رستوران های بسیاری را با غذاهای محلی خود در آمریکا گشوده اند و گوشت خوکچه هندی هم در منوی آنها وجود دارد.
گوشت این جونده کوچک اغلب به صورت سرخ شده یا سوخاری مصرف می شود.
طرفداران گوشت سرخ شده این جونده کوچک تاکید می کنند که گوشت آن خوشمزه، لطیف و چرب بوده و از سر تا پای آن خوردنی است.
علاوه بر این ، برخی تصریح می کنند که مصرف گوشت خوکچه هندی زیست محیطی است زیرا تولید گازهای گلخانه ای ناشی از پرورش آنها به مراتب کمتر از دام های بزرگ است. همچنین نباید فراموش کرد که پرورش این جونده ها به فضایی بسیار کوچک تر از پرورش دام نیاز دارد.
خوکچه های هندی از گذشته های دور به عنوان حیوانی آزمایشگاهی شناخته شده و مدتها است که مانند یک حیوان دست آموز کودکان در منازل نگهداری می شوند. مترجم: بهرام افتخاری.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد