برای تهیه قند در شکل و رنگ متفاوت اعم از شکل قلب، لوزی، گل یا قهوهای، سبز و... چنین کنید:
یک پیمانه شکر (که اگر پیمانه اندازهگیری باشد یک دسیلیتر میشود) را در کاسهای بریزید. یک تا دو قاشق چایخوری آب را با شکر مخلوط کنید (برای اینکه قند با رنگهای متفاوت به دست آید نیز میتوانید یک قطره رنگ غذا به آب بیفزایید). شکر مخلوط شده با آب را داخل قالبهای کوچک شیرینیپزی بریزید. با قاشق، مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. با بُرس، شکر اضافه را پاک کنید و بعد قالب را روی کاغذ روغنی (که از قبل داخل یک سینی قرار دادهاید) برگردانید و صبر کنید تا مخلوط به مدت ۴ تا ۵ ساعت در قالب بماند و رطوبت آن گرفته شود.
>> تزئین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد