طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را کمی در روغن تفت دهید. پیازها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. حالا آنها را با کدوها مخلوط کنید. سیر را هم خرد کرده، در روغن تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. گوجهفرنگیها را هم پوست بکنید و تخم آن را بگیرید. گوشت گوجه را خرد کرده و داخل بقیه مواد بریزید. پس از اضافهکردن نمک، فلفل و زردچوبه حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد بخوبی بپزد. وقتی آب آن کشیده شد، نیمی از کشک را به غذا اضافه و شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن، مواد را با گوشتکوب خوب له کنید.
حالا چهار عدد کدوی باقیمانده را از وسط نصف و در کمی روغن سرخ کنید و کمی بپزید تا نرم شود. مغز کدوها را بیرون بیاورید و کدوها را در ظرف بچینید. حالا وسط کدوها را با مواد آماده شده پر کنید و در مرحله آخر هم غذا را با مقداری پیازداغ، سیرداغ و گردوی ساییده شده و کشک تزیین کنید.
چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد