طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را کمی در روغن تفت دهید. پیازها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. حالا آنها را با کدوها مخلوط کنید. سیر را هم خرد کرده، در روغن تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. گوجهفرنگیها را هم پوست بکنید و تخم آن را بگیرید. گوشت گوجه را خرد کرده و داخل بقیه مواد بریزید. پس از اضافهکردن نمک، فلفل و زردچوبه حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد بخوبی بپزد. وقتی آب آن کشیده شد، نیمی از کشک را به غذا اضافه و شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن، مواد را با گوشتکوب خوب له کنید.
حالا چهار عدد کدوی باقیمانده را از وسط نصف و در کمی روغن سرخ کنید و کمی بپزید تا نرم شود. مغز کدوها را بیرون بیاورید و کدوها را در ظرف بچینید. حالا وسط کدوها را با مواد آماده شده پر کنید و در مرحله آخر هم غذا را با مقداری پیازداغ، سیرداغ و گردوی ساییده شده و کشک تزیین کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد