خوراک کشک و کدو

کدو خورشی افزون بر خواص زیاد درمانی که در رقیق کردن خون و چربی سوزی بدن دارد، از سبزیجاتی است که با آن می اتوان انواع غذاها را تهیه کرد . سرآشپز ما امروز طرز پخت خوراک کشک و کدو را آموزش می دهد .
کد خبر: ۵۶۰۳۶۷
 
مواد لازم:
 
کدو سبز متوسط: ده عدد
کشک: یک پیمانه،
پیاز متوسط: سه عدد
سیر: سه حبه
گوجه‌فرنگی متوسط: چهار عدد
مغزگردو: چهار عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ و روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم.

طرز تهیه:

شش عدد از کدوها را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را کمی در روغن تفت دهید. پیازها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. حالا آنها را با کدوها مخلوط کنید. سیر را هم خرد کرده، در روغن تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم پوست بکنید و تخم آن را بگیرید. گوشت گوجه را خرد کرده و داخل بقیه مواد بریزید. پس از اضافه‌کردن نمک، فلفل و زردچوبه حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد بخوبی بپزد. وقتی آب آن کشیده شد، نیمی از کشک را به غذا اضافه و شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن، مواد را با گوشت‌کوب خوب له کنید.

حالا چهار عدد کدوی باقی‌مانده را از وسط نصف و در کمی روغن سرخ کنید و کمی بپزید تا نرم شود. مغز کدوها را بیرون بیاورید و کدوها را در ظرف بچینید. حالا وسط کدوها را با مواد آماده شده پر کنید و در مرحله آخر هم غذا را با مقداری پیازداغ، سیرداغ و گردوی ساییده شده و کشک تزیین کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
۰
۰
خوب بود ولی تنها یه اشكالی كه داشت
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

نیازمندی ها