طرز تهیه:
شش عدد از کدوها را پوست بکنید و ریز خرد کنید. سپس آنها را کمی در روغن تفت دهید. پیازها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. حالا آنها را با کدوها مخلوط کنید. سیر را هم خرد کرده، در روغن تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید. گوجهفرنگیها را هم پوست بکنید و تخم آن را بگیرید. گوشت گوجه را خرد کرده و داخل بقیه مواد بریزید. پس از اضافهکردن نمک، فلفل و زردچوبه حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد بخوبی بپزد. وقتی آب آن کشیده شد، نیمی از کشک را به غذا اضافه و شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن، مواد را با گوشتکوب خوب له کنید.
حالا چهار عدد کدوی باقیمانده را از وسط نصف و در کمی روغن سرخ کنید و کمی بپزید تا نرم شود. مغز کدوها را بیرون بیاورید و کدوها را در ظرف بچینید. حالا وسط کدوها را با مواد آماده شده پر کنید و در مرحله آخر هم غذا را با مقداری پیازداغ، سیرداغ و گردوی ساییده شده و کشک تزیین کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند