تقویت تمرکز با مصرف غذاهای لطیف

یک متخصص طب سنتی ایران با بیان این که مصرف برخی از غذاهای لطیف باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود به دانش‌آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی مانند حریره بادام، شله‌زرد و زرده‌تخم‌مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمروشده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب است، به طوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها در عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک‌کننده خواهد بود.
کد خبر: ۵۶۴۵۴۲

دکتر مجید انوشیروانی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر رعایت رژیم غذایی مناسب در ایام امتحانات توضیح داد: بهتر است دانش‌آموزان و دانشجویان در روزهای نزدیک به آزمون از خوراکی‌هایی استفاده کنند که به ‌آسانی هضم‌شده و در دستگاه گوارش ایجاد سنگینی و کندی نکنند تا فشار زیادی به روی سیستم گوارش به وجود نیاید.

وی گفت: در دانش تغذیه طب سنتی به غذاهایی که برای هضم و جذب همچنین دفع فضولات آنها، به نیروی زیادی لازم نباشد غذاهای لطیف گفته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها