طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت میدهیم و بعد مغز گردوها را میریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان آب در مواد میریزیم و میگذاریم بجوشد تا جا بیفتد.
پس از گذشت 15 دقیقه جعفریهای خرد شده را در مواد میریزیم و نمک و ادویه را افزایش میدهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخممرغها را درسته در اشکنه میریزیم و کمی صبر میکنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم میزنیم و در غذا میریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی میچسبد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد