اشکنه ماست و جعفری

اشکنه انواع زیادی در شهرها و روستاهای کشورمان دارد که هر کدام هم طعم و مزه خاص خود را دارد . امروز سرآشپز ما طرز تهیه ااشکنه ماست را آموزش می دهد .
کد خبر: ۵۶۹۹۸۵

 

مواد لازم:
 
آرد: 2 قاشق سوپخوری
 
مغز گردوی ریز شده: 1 لیوان
 
پیاز سرخ شده: 2 عدد متوسط
 
نعناع داغ: یک قاشق غذا خوری
 
جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپخوری
 
تخم مرغ: 3 عدد
 
ماست: 2 لیوان
 
 روغن مایع: 3 قاشق غذا خوری
 
نمک و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت می‌دهیم و بعد مغز گردوها را می‌ریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه 4 لیوان  آب در مواد می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا جا بیفتد.

پس از گذشت 15 دقیقه جعفری‌های خرد شده را در مواد می‌ریزیم و نمک و ادویه را افزایش می‌دهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخم‌مرغ‌ها را درسته در اشکنه می‌ریزیم و کمی صبر می‌کنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم می‌زنیم و در غذا می‌ریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی می‌چسبد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها