امیرحمزه بهاری با بیان اینکه سطح زیر کشت لیموترش در هرمزگان 10هزار و 700 هکتار است، افزود: میزان برداشت این محصول تاکنون حدود 11 هزار تن بوده و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، حدود 114هزار تن محصول از باغهای لیموترش استان برداشت شود.
وی با بیان اینکه تولید لیموترش هرمزگان در سال گذشته حدود 150 هزار تن بوده است، تصریح کرد: علت کاهش تولید محصول لیموترش در سالجاری، اجرای عملیات امحای باغهای آلوده به بیماری جاروک لیموترش در سطح شهرستانهای میناب و رودان است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: در راستای کنترل و مدیریت بیماری جاروک لیموترش که از سال 77 آغاز شده، عملیات امحاء در سطوح آلوده و جایگزینی با دیگر ارقام مرکبات مقاوم شامل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و میوههای گرمسیری چون انبه، کنار، گواوا و ارقام مناسب نخیلات انجام شده است.
وی یادآور شد: سال پیش 350 هزار اصله نهال از ارقام مرکبات، گرمسیری و نخیلات در سطح 2400 هکتار از باغهای امحا شده، جایگزین و کشت شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد