گورماست؛ غذایی محلی

امروز طرز تهیه یک غذای محلی مخصوص استان مرکزی را اموزش می‌دهیم که هم مقوی است و هم تشنگی را کاهش می‌دهد. ضمنا مواد لازم و طرز تهیه آن هم خیلی آسان است و هزینه چندانی هم ندارد.
کد خبر: ۵۷۹۶۱۳
این غذا، نوعی خوراک سریع آماده و سهل‌الهضم مثل «آبدوغ خیار» است.
 
مواد لازم:
 
شیر: 2 لیوان‌
ماست شیرین: 1 استکان‌
شکر: در صورت تمایل
نان خردشده‌: به مقدار نیاز

طرز تهیه:

ابتدا 2 لیوان شیر را با یک استکان ماست همزده مخلوط کنید سپس در صورت تمایل به آن شکر اضافه کرده و کمی هم بزنید. وقتی به اندازه دلخواه شیرین شد، به آن نان خرد شده اضافه کنید، بگذارید کمی خیس بخورد، اکنون غذای شما آماده است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۴ انتشار یافته: ۱
ارش
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۳
۲
۴
كی گفته غذای محلی استان مركزییه!...خون و گوشتو پوستو استخوون خراسان جنوبیا بیرجندی های قدیم با همین غذا شكل گرفته بخصوص روستاهاشون
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها