بیوک رئیسی بعد از ظهر امروز سه شنبه ضمن اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: بهای پروانه شکار و صید در سه بخش: پروانه ویژه شکار و صید پستانداران، پرندگان و آبزیان توسط سازمان حفاظت محیط زیست و برابر قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست به شورای عالی حفاظت محیط زیست و کمیسیون امور زیر بنایی، صنعت و محیط زیست، پیشنهاد شده است.
رئیسی افزود: بهای پروانههای ویژه شکار و صید در دو بخش اتباع خارجی و ایرانی متفاوت است و مدت اعتبار هر پروانه نیز در هر کدام از جانوران وحشی فرق میکند و در موضوع اتباع ایرانی نیز به دو بخش ویژه و عادی تقسیم بندی شده است.
وی افزود: معیار قیمت پروانه شکار و صید پستاندارانی مانند کل، قوچ ارمنی، آهو و جبیر، بر اساس طول شاخ و مدت اعتبار پروانه نیز حداکثر 5 روز از تاریخ صدور است و گراز نیز بر اساس طول دندان و طول فصل مجاز برای دریافت پروانه 8 ماه و هر متقاضی مجاز به دریافت 5 پروانه در طول فصل است و مدت اعتبار پروانه هر سر خرگوش نیز یک ماه بوده و شکارچی مجاز به شکار 3 راس در هر سفر است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست گفت: پرندگان وحشی در معرض خطر انقراض و گونههای حمایت شده شکار ممنوع بوده و مجوزی برای شکار و صید آنها صادر نمیشود.
به گفته رئیسی بهای پروانه شکار و صید هر طاقه قرقاول نیز در مناطق تحت مدیریت و مناطق آزاد (خارج از مناطق تحت مدیریت ) متفاوت است و پروانه بلدرچین نیز طبق دستور العمل داخلی (با استفاده از تور و تپانچه) تعیین میشود.
رئیسی پروانه ویژه صید آبزیان را در سه موضوع ماهی قزل آلا، سایر ماهیان که صید آنها مجاز است و صید ماهی با تور عنوان کرد و گفت: اعتبار پروانه صید ماهی قزل آلا یک روزه و در هر روز 5 قطعه، سایر ماهیان که صید آنها مجاز است، یک ماهه و صید ماهی با تور نیز در طول فصل مجاز صید، طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان، تعیین میشود. (مهر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد