* برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.
* برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینیها ترک برندارند.....
* برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف میرود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.
* اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمیشود، چاره این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.
* یک قاشق غذاخوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند.
* برنج خرد شده را میتوانید در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید. زیرا بهتر لعاب میاندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزهتر میکند
* اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازهای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، میتوانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.
* برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث میشود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.
* برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینیها ترک برندارند.
* برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.
دانستنیهایی برای تهیه کیک و شیرینی
* برای آب کردن شکلات تختهای که در تهیه انواع کیک و شیرینی کاربرد دارد، به دو راه میتوان عمل کرد:
راه اول: تکههای شکلات را در کاسهای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب میشود و هم شیرینی شما خوش طعم میشود؛ راه دوم: استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.
* برای تهیه انواع کیک، به جای شیر میتوانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد
* خاکه قند را میتوانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید