آشنایی با علائم، نشانه‌ها و راهکارهای درمانی «ریفلاکس معده»

نمی‌دانم چرا اینجای معده‌ام می‌سوزد!

روشهای جلوگیری از ترش کردن بعد از افطار

در شروع ماه رمضان بسیاری از افراد با عارضهٔ ترش کردن مواجه می‌شوند که ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.
کد خبر: ۵۸۳۷۹۴

 

ابراهیم دریانی متخصص گوارش، گفت: در ریفلاکس یا ترش کردن بعد از غذا در نتیجهٔ شل شدن دریچهٔ بین مری و معده است. ممکن است شل شدن دریچهٔ بین مری و معده بر اثر عواملی از قبیل عوامل هورمونی (مصرف قرص‌های ضد بارداری و بارداری) و حتی چاقی باشد. بعضی از مواد غذایی مانند چربی‌ها هم می‌توانند موجب شل شدن دریچهٔ بین مری و معده و ترش کردن شوند. 
دریانی تصریح کرد: افرادی که مبتلا به عارضهٔ ترش کردن هستند باید در ماه رمضان از مصرف غذاهای پر چرب، سرکه، خیار شور، فست‌فود‌ها و پیاز خام پرهیز کنند. 
وی خاطر نشان کرد: از پرخوری خودداری کنید، بلافاصله بعد از افطار و سحر دراز نکشید و از مصرف غذاهای پر حجم پرهیز کنید.
>> پارسینه

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها