مسئول گروه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برای پیشگیری و کمک به بهبود سرطان ریه گفت: اگرچه ترک سیگار گام اول در پیشگیری و کنترل این بیماری است اما در صورت ابتلای فرد به سرطان ریه باید برخی مواد غذایی را در رژیم غذایی گنجانده شود.
به گزارش جام جم سرا- دکتر پریسا ترابی افزود: این افراد باید غذا را در حجم کمتر و دفعات بیشتر مصرف کنند. نیاز به املاح و ویتامینها بخصوص ویتـــامینهای A وC در این بیماری افزایش پیدا میکند. از این رو، مصرف انواع میوهها (بویژه سیب)، سبزیها (به ویژه پیاز) و حبوبات (نخود، لوبیا...) میتواند نقش بسزایی در کاهش پیشروی سرطان ریه داشته باشد. در صورت کاهش اشتها و ضعف در طول بیماری نیز میتوان از انواع ادویه (بویژه زردچوبه و زنجبیل) و آب لیمو برای تحریک اشتها استفاده کرد.
وی تاکید کرد مبتلایان به سرطان ریه باید روزانه ۸ لیوان آب بخورند و برای پیشگیری از تحلیل عضلات ناشی از بیماری، فعالیت بدنی سبک ولی منظم داشته باشند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد