فواید و مضرات کله‌پاچه

به توصیه یک متخصص تغذیه، بهتر است هر چند وقت یک بار کله پاچه بخورید زیرا غذایی با انرژی و برخوردار از پروتئین بالا و منبعی مناسب برای تأمین ویتامین B۱۲ بدن است.
کد خبر: ۵۹۴۰۳۴

مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه کردن برخی از غذا‌ها همچون کله پاچه در وعده‌های غذایی موجب بازسازی بافت‌های فرسوده بدن می‌شود. یکی از این غذا‌ها کله‌پاچه است و یکی از بهترین قسمت‌های کله پاچه نیز زبان گاو و گوسفند.
به گزارش جام جم سرا- به گفته این متخصص تغذیه، زبان غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد. با این حال، کله پاچه غنی از کلسترول و چربی است که اگرچه انرژی لازم برای بدن را تامین کرده و بسیاری از ویتامین‌ها و پروتئین‌ها را به بدن می‌رساند اما نباید در خوردن کله پاچه زیاده‌روی شود زیرا موجب پدیدار شدن انواع بیماری‌ها در انسان می‌شود.
وی افزود: به دلیل آنکه کله پاچه غنی از کلسترول است باید کمتر مصرف شود و در صورت استفاده بیش از حد مسبب رسوبگذاری در رگ‌های خونی می‌شود و فرد را دچار گرفتگی قلب و سکته مغزی می‌کند. کله پاچه باید در وعده صبحانه خورده شود و در وعده‌های ناهار و شام باید از آن صرفنظر کرد چرا که موجب پدید آمدن ناراحتی‌های معدوی و همچنین بیخوابی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
مژده
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
۰
۰
ممنون زحمت كشیدین
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
۰
۰
وای من عاشق كله پاچه هستم، البته اگه تمییز تهیه شده باشه...............
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها