مواد لازم:
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز زرد متوسط
۱ قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
۱ عدد کدو سبز متوسط
۱ عدد کدو حلوایی زرد متوسط
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل به مقدار لازم
۱ فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
طرز تهیه:
۱. فر را بگذارید در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود ۵ دقیقه) تا نرم شوند.
۲. در حالی که پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برشهای باریکی بزنید.
۳. داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
۴. روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
۵. حالا آن را از فر دربیاورید و سرو کنید.
>> پرسیار
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد