مواد لازم برای ۴ نفر:
کدو: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
کنسرو هویج خرد شده، ذرت و نخود فرنگی: یک پیمانه
روغن زیتون: مقداری
برنج: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
آب سبزیجات: ۲ پیمانه
پنیر پختنی رنده شده: یک پیمانه
تخمه آفتابگردان: مقداری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدوها را شسته با چاقو آنها را از وسط نصف کنید. سپس با قاشق گوشت درون آنها را خارج کنید. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را به وسیله قلم موی مخصوص، با کمی روغن چرب نموده، کدوها را داخل آن بچینید. داخل کدوها را نیز به روغن زیتون آغشته کرده و سپس به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
در این فرصت تکههای گوشت درون کدو را خرد کنید و همراه با پیاز خرد شده و کمی روغن در ماهیتابه تفت دهید. به آن هویج خرد شده، نخود رنگی و ذرت اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید و کمی دیگر تفت داده و سپس آن را خاموش کنید. برنج را در آب سبزیجات بپزید و با مواد بالا مخلوط کنید. سپس کدوها را از فر درآورده و داخلشان را از مواد بالا پر کنید. رویشان پنیر و بعد هم کمی تخمه آفتابگردان بپاشید. به مدت ۲۰- ۲۵ دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید. پس از گذشت این مدت غذا آماده است.
>> با اصلاح: گورمند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: