آخرین اظهارنظر طوطی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا!
روزنامه کیهان نوشت: «چرا آمریکا باید تحریمها را بردارد؟ مگر ایران چه امتیازی داده که آمریکا بخواهد تحریمها را بردارد؟ اصلاً مذاکره خاصی نشده و فقط اظهار تمایل دو طرف در مکالمات بوده است.»این جملات مربوط به سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یا یکی از اعضای صهیونیست کنگره نیست بلکه ادبیات آقای صادق زیباکلام در مصاحبه با سایت خبر آنلاین است. وی در این مصاحبه گفته است: مثل اینکه خودمانیم باورمان شده که آقای روحانی امتیاز مهمی را در نیویورک داده! اصلاً صحبت و مذاکرهای در کار نبوده، امتیازی داده نشده. ما و آمریکا صرفاً اعلام آمادگی کردهایم که حاضریم با یکدیگر گفتوگو کنیم. در خلال 15 دقیقه مکالمه تلفنی- که اهمیتی ندارد که چه کسی تماس گرفته- هم هیچ اتفاق دیگری نیفتاده. نمیدانم چطور امر بر برخی مشتبه شده که ما گام مهمی برداشتهایم و الان نوبت آمریکاییهاست.
وی میافزاید: طی دو روز گذشته 10-15 پیامک از شخصیتهای اصولگرا و شخصیتهای عضو انجمنهای اسلامی مستقل دانشجو در کل کشور داشتهام که در آنها آمده است «نوبت آمریکا است که تحریمها را لغو کند و دست از شیطنت بردارد و حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد و...». من خیلی دلم میخواهد بپرسم که ما چه کردهایم و چطور الان نوبت آمریکا است؟ اینکه با آمریکا با وقار و مودب صحبت کردیم دلیل میشود که آمریکا، برای ما سند شش دانگ کنگره را بزند و یا دو دور 75 میلیون ایرانی را دور میدان آزادی بگرداند؟ صرفاً به خاطر اینکه آقای ظریف هولوکاست را انکار نکرده، آنها باید به ما امتیاز بدهند؟ ما چطور خودمان هم باورمان شده که از آمریکاییها طلبکار هستیم و آنها باید گامی بردارند؟
خبرنگار درباره عدم صداقت طرف آمریکایی میگوید «البته این را هم نمیتوان نادیده گرفت که هنوز آقای روحانی به ایران نرسیده خانم رایس در آمریکا اعلام کرد که درخواست تماس تلفنی از سوی ایران بوده و جان کری هم بار دیگر فعالیت هستهای ما را غیر شفاف خواند. اینها نشان نمیدهد که طرف آمریکایی هم چندان صادق نیست؟» و زیبا کلام به جای اینکه از موضع یک انصاف منصف -و نه حتی ایرانی- حرف بزند میگوید: ببینید آمریکاییها هم میتوانند بگویند که ما شفاف نیستیم و مثلاً نمیگذاریم بازرسین بیایند پارچین را ببینند و تعداد سانتریفیوژهایمان مرتب بالا میرود و همچنان از اسد حمایت میکنیم و از حزبالله حمایت کرده و به آن سلاح میدهیم و... اگر آنها این را به ما بگویند ما میگوییم مگر مذاکره و توافقی شده که انتظاری جز این از ما دارید؟یک بار دیگر این سؤال و جواب را مرور کنید! آیا این پاسخ، جواب آن سؤال درباره بیصداقتی آمریکاییهاست؟ظاهراً حق با دوستان آقای زیباکلام است که به وی به خاطر همین ترهاتگویی گفتهاند باید در اتاق تو در دانشکده حقوق دانشگاه تهران را گل گرفت.
بایدن: هیچیک از روسای جمهور آمریکا مثل اوباما از اسرائیل حمایت نکرده است!!!
کیهان آورده است:معاون رئیسجمهور آمریکا گفت هیچ یک از روسای جمهور این کشور به اندازه اوباما برای حمایت از اسرائیل کار نکرده و اگر اسرائیل وجود نداشت، آمریکا آن را ایجاد میکرد!جو بایدن ضمن سخنانی در موسسه یهودی- آمریکایی جی استریت تاکیدکرد: هیچ یک از روسای جمهور آمریکا به اندازه باراک اوباما برای حمایت از اسرائیل کار نکرده است.به گزارش العالم و پولیتکو بایدن گفت: پشتیبانی آمریکا از امنیت اسرائیل، خدشهناپذیر است؛ همین و بس! همین و بس!وی افزود: حمایت و پشتیبانی آمریکا از اسرائیل نه فقط به خاطر انگیزههای اخلاقی، بلکه بر اساس منافع و امنیت ملی مشترک پایهریزی شده است.بایدن در ادامه تصریح کرد: اگر اسرائیل وجود نداشت، آمریکا برای حمایت از منافع خود ناچار به ایجاد آن میشد و ما باید اسرائیلی میساختیم تا حامی منافع ما در منطقه باشد.
معاون رئیسجمهور آمریکا، تبدیل شدن ایران به کشوری اتمی را تهدیدی برای موجودیت اسرائیل قلمداد کرد و گفت: نمیتوان چنین خطری برای امنیت و صلح بینالمللی را پذیرفت.وی همچنین گفته که ایران باید بین مجازاتهای اقتصادی شدیدتر یا مذاکره یکی را انتخاب کند.
اسمشو نیار، خودشو بیار!
کیهان نوشت:خاتمی بدون اسم بردن از جرج سوروس گفت نه او را دیده و نه صحبتی با او کرده است.وی مصاحبهای با نشریه اندیشه پویا کرده که ضمن آن میگوید: «به دروغ مینویسند فلانی برای ایران نسخه نوشته و با خاتمی مذاکره کردهئ که بیاید آن را در ایران پیاده کند. میگویند میخواهم نسخه کسی را در ایران اجرا کنم که نه او را دیدهام و نه با او صحبت کردهام! من برای این انقلاب خون دل خوردهام. من روحانیام. سابقهام در انقلاب مشخص است. من میخواهم جمهوری اسلامی الگو باشد تا مسلمان و غیرمسلمان آن بگویند من میتوانم در اینجا زندگی کنم، کار کنم و پیشرفت داشته باشم. من میخواهم حقوق بشر، روابط مطلوب با جهان، توسعه، زندگی آبرومند و امن در ایران تضمین شود.»هر چند خاتمی از سوروس اسم نبرده اما رسانههای حامی وی منظور وی را (جرج سوروس) معرفی کردهاند.محمد خاتمی در حالی مدعی شد نه جرج سوروس یهودی را دیده و نه با او صحبت کرده است که اسناد و اخبار و شواهد زیادی از این دیدار منتشر شده است.به گزارش «دانا»، چند سال است که اخبار متعدد از این دیدار و حواشی آن منتشر میشود. حتی زمانی که در سال 88 خبری مربوط به مشروح مذاکرات 3 سال پیشتر خاتمی و جرج سوروس به نقل از سوروس در جلسهای که به مناسبت سالگرد 11 سپتامبر در هتل بینالمللی ترامپ (Trump Internationl Hotel) نیویورک و در جمع مدیران و فعالان تعدادی از سازمانهای غیردولتی آمریکا واکنش شتابزده دفتر خاتمی و رسانههای حامی وی را در پی داشت.
پایگاه خبری نیوزمکس درباره دیدار خاتمی با جرج سوروس که طی یک شام خصوصی صورت گرفته است مینویسد: «جرج سوروس، این هفته در بوستون در یک شام خصوصی با محمد خاتمی، رئیسجمهور سابق ایران، یک «معامله بزرگ» را مورد بحث قرار داد؛ این خبر را پنجشنبه، منابع متعددی به نیوزمکس گفتند.»تیمرمن موسس بنیاد دموکراسی برای ایران است که خود نیز مدیر اجرایی آن بود. وی که از نیروهای بخش پژوهشی سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) است، با موسسه آمریکن اینترپرایز و همچنین پروژه قرن جدید برای آمریکا نیز همکاری دارد. تیمرمن در تاریخ 15 سپتامبر 2006 با اشاره به موضوع هستهای ایران و بررسی پیشنهادهایی برای چگونگی توقف ایران هستهای از دیدار محرمانه سوروس و خاتمی در یک ضیافت شام خبر داده و نوشته بود: همزمان و کمتر از یک مایل دورتر از محل گفتوگوی پهلوی با سانتوروم و مارتینز در سنای آمریکا، جرج سوروس و سایر مخالفان دولت بوش در هتل هایت گردهم آمده بودند تا تعامل دولت با تهران را خواستار شوند.
طبق این گزارش برخی مقامات به نیوزمکس گفتند سوروس در همین هفته و در یک مراسم خصوصی صرف شام در بوستون، درباره این معامله بزرگ با محمد خاتمی رئیسجمهوری سابق ایران گفتوگو کرد. یک ایرانی که در آن مراسم شام حضور داشت، گفت: خاتمی به ما گفت که آمریکا باید مذاکره با ایران را آغاز کند.
جانکری درباره مذاکره با ایران به وزیر خارجه بحرین چه گفت؟
روزنامه کیهان آورده است: وزیر خارجه بحرین گفت: آمریکا به ما درباره توافق با ایران اطمینان داده است.خالدبن احمد بن محمد در مصاحبه با روزنامه الحیات گفت: ایالات متحده به ما اطمینان داده که مذاکرات با ایران متمرکز بر پرونده هستهای است و قبل از هر اقدامی در مورد ایران با کشورهای منطقه مشورت میکند.وزیر خارجه بحرین درباره درهای گشوده بین ایران و آمریکا و حوادثی که در روابط دیپلماتیک دو کشور به وجود آمده اظهار داشت: هیچ تحولی مشاهده نمیکنم مگر در سخنان رئیس جمهوری ایران. دوست دارم بگویم اگر این مسئله به حسن روابط بین آمریکا و ایران منجر شود و باعث ثبات و امنیت گردد، ما را خوشحال میکند.بناحمد این را هم گفته که «ما از متحدان خود در آمریکا شنیدیم که آنان گامی برنمیدارند مگر آنکه قبل از آن با دوستانشان در منطقه مشورت کنند.
این مطلب را از وزیر خارجه آمریکا شنیدم و آنان تاکید کردهاند مذاکرات با ایران بر سر پرونده هستهای است و در مذاکرات 5+1 آنان میخواهند که به راهحلی برای حل و فصل مسائل برسند و سعی میکنند ایران سیاستهایش را در قبال مسائل مختلف تغییر دهد و ایالات متحده هیچ اقدامی را بدون آنکه با ما (کشورهای عضو شورای همکاری) مشورت کند انجام نخواهد داد و ما در این باره از آنان تشکر میکنیم.
باورم نمیشد که با شیطان بزرگ اینقدر رفیق باشند!
کیهان نوشت: سفیر سابق آمریکا در عراق و افغانستان از شدت علاقه برخی دیپلماتهای ایرانی برای همکاری با آمریکا در سال 80 شگفتزده شده بود.وب سایت بیبیسی فارسی ضمن مرور برخی همکاریهای امنیتی اصلاحطلبان با آمریکا در دهه گذشته نوشت: در آبان سال 88 رایان کراکر سفیر سابق آمریکا در عراق و افغانستان در خاطرات خود نوشت یک هفته پس از حملات یازده سپتامبر در سال 1380 و در جریان مذاکرات ژنو با چند دیپلمات ایرانی، مذاکراتی درباره حمله به افغانستان داشته است.کراکر نوشته بود. «من واقعا از هویت طرفهای ایرانی خود متعجب شده بودم. دو نفر از سه نفرشان در آمریکا درس خوانده بودند و ما در وقت تنفس راجع به فوتبال دانشگاه یو.سی.ال.ای حرف میزدیم.»
کراکر افزوده بود: «آنچه که برایم جالبتر از همه بود، اشتیاق آنان نسبت به اعزام نیروهای آمریکا (همان «شیطان بزرگ») به حیاط خلوت ایران یعنی افغانستان بود.
اوایل اکتبر، یعنی تقریبا یک ماه پس از حملات 11 سپتامبر، ما پشت میز یکی از سالنهای کنفرانس سازمان ملل نشسته بودیم و در مورد ساختار پارلمان بعد از طالبان صحبت میکردیم. یکی از دیپلماتهای ایرانی رفته رفته به تنگ آمد و سرانجام سرپا ایستاد و تقریبا با فریاد گفت که ما نباید در مورد «چه باید باشد» صحبت کنیم. تا زمانی که رژیم کنونی - در افغانستان - بر سر کار است، هیچ کدام از این حرفها سودی ندارد. سپس او اتاق را ترک کرد. بمباران افغانستان توسط آمریکا چند روز بعد آغاز شد.»یادآور میشود دولت آمریکا پاداش این همکاری کمسابقه را با اعطای عنوان اهانتآمیز «محور شرارت» به ایران جبران کرد. بعدها رئیس دولت اصلاحات و وزیر خارجه از این ناسپاسی آمریکا ابراز گلایه کردند.
پاسخ آقای هاشمی به سوالی در رابطه با نظر امام(ره) درباره شعار مرگ بر آمریکا
روزنامه جام جم نوشت: کمتر از یکهفته پس از گفتوگوی تلفنی حسن روحانی و باراک اوباما، پایگاه اطلاعرسانی آیتالله هاشمی رفسنجانی بخشی از کتاب «صراحتنامه» هاشمی رفسنجانی را منتشر کرده که اختصاص به پاسخ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به سوالی در رابطه با نظر امام(ره) درباره شعار مرگ بر آمریکا دارد.
هاشمی رفسنجانی در این کتاب با بیان اینکه امام با حذف این شعار موافق بودند، تاکید میکند: موافق نبودیم که در مجامع عمومی مرگ کسی را شعار دهیم. مثلا در اجتماعات ما «مرگ بر بنیصدر» شعار داغ مردم بود که در نماز جمعه خواهش کردم که نگویند. «مرگ بر بازرگان» بود که خواهش کردم نگویند. «مرگ بر شوروی» بود که گفتم الان با شوروی مشکل آنچنانی نداریم. درباره آمریکا هم گفته بودم. من ذاتا با حرفهای تند و فحاشیها مخالفم و آنها را مفید نمیدانم.
اسناد گمشده، پیدا شد!
جام جم آورده است: رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی که در نشست خبری پیشین خود از گم شدن بیش از 20 هزار برگ شکایت و سند تخلف از سازمان تامین اجتماعی خبر داده بود، دیروز در نشست خبری دیگری از پیدا شدن این اسناد در یکی از زیرزمینهای ساختمان تامین اجتماعی سخن گفت.به گزارش ایسنا، علیرضا محجوب با قدردانی از پوشش خبری گمشدن اسناد در رسانهها، افزود: انتشار این اخبار باعث شد افرادی که اسناد را پنهان کرده بودند دیگر جسارت جابهجایی و از بین بردن اسناد را پیدا نکنند و به همین دلیل اسناد با پیگیریها پیدا شد.محجوب گفت: تاکنون بیش از 3000 برگ شکایت و سند تخلف از سازمان تامین اجتماعی به این هیات ارائه شده است.
حاشیههای سفر روحانی به نیویورک ادامه دارد
جام جم نوشت: در حالی که رسانههای خارجی بیشترین سود را از ماجرای پرتاب کفش بهسوی رئیسجمهور هنگام بازگشت وی به تهران بردند، کمیتهای به نام «صیانت از منافع ایران» مسئولیت برگزاری تجمع اعتراضآمیز روز شنبه در فرودگاه مهرآباد تهران، هنگام بازگشت حسن روحانی رئیسجمهور از نیویورک را برعهده گرفت.به گزارش سایت انتخاب، وحید اشتری سخنگوی این کمیته در گفتوگو با ایسنا، اعضای این کمیته را شماری از اعضای تشکلهای دانشجویی طلاب و مردم معرفی کرده که هدفشان به گفته وی «رصد دقیق مسائل کشور» است.وی در اظهارنظر خود، پرتاب کفش به سوی رئیسجمهور را محکوم کرده است.
چرا باهنر به جلسه هیات وزیران رفت؟
روزنامه جام جم آورده است:حضور محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه دیروز هیات وزیران، یکی از نکات جالب توجه این جلسه بود.یک منبع آگاه در این رابطه به فارس گفت: حضور وی در زمینه همکاری بیشتر دولت و مجلس برای پیشرفت و تسهیل اداره امور کشور است.
وی در پاسخ به اینکه آیا حضور یک نماینده از مجلس دائم خواهد بود، گفت: حضور فردی غیر از هیات وزیران در جلسه هیات دولت بنابه دستور رئیس جلسه صورت میگیرد که در صورت لزوم این کار دوباره انجام خواهد شد.
درخواست کمک 500 میلیاردی دانشگاه احمدینژاد از روحانی
جام جم نوشت:معاون پشتیبانی دانشگاه ایرانیان معروف به دانشگاه احمدینژاد، با ارسال نامهای به رئیسجمهور، خواستار کمک ۵۰۰ میلیارد ریالی روحانی به این دانشگاه شد.به گزارش تسنیم، حمید بقایی در نامه خود خطاب به حسن روحانی علاوه بر بودجه، یک ساختمان مناسب دولتی، 200 هکتار زمین و دستور کمک وزارتخانههای علوم، بهداشت و امور خارجه را تقاضا کرده و در پنجمین بند نامه خود «هر نوع کمک دیگری که صلاح بدانید» را مطالبه کرده است.
«ب. ز» در مجلس چه گفت؟
جام جم آورده است:بابک زنجانی که پیش از این رسانهها از وی به عنوان «ب.ز» نام میبردند و وزیر نفت گفته بود دو میلیارد دلار بدهکار است، سهشنبه مهمان بهارستانیها شد تا در جلسه کمیته ویژه بررسی بدهی دو میلیارد دلاری بابک زنجانی به وزارت نفت شرکت کند.میرکاظمی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس نیز در پاسخ به این پرسش که تعامل نفتی با زنجانی از کی برقرار شده است، گفت: این اتفاق از یک سال پیش تا به حال رخ داده است. گزارش کمیته ویژه بررسی بدهی دو میلیارد دلاری بابک زنجانی به وزارت نفت یکشنبه آینده در مجلس قرائت میشود.
تغییر روند تحقیق و تفحص مجلس از دانشگاه آزاد
جام جم نوشت: با وجود تغییر ریاست دانشگاه آزاد، فعالیت کمیته تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد متوقف نشده و گفته میشود این کمیته جلسهای را با حمید میرزاده برگزار کرده است. جلسهای که به گفته رضا صابری، به تغییراتی در روند تحقیق و تفحص منجر شده است.این عضو کمیته تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد البته گفت که اصلاحات اعمال شده بر روند تحقیق و تفحص «فعلا رسانهای نمیشود.
موسویلاری: لباسشخصیها هنرمند شدهاند!
روزنامه جام جم آورده است: حجتالاسلام موسویلاری، وزیر کشور دولت اصلاحات سهشنبهشب در نشست تخصصی حزب جوانان ایران اسلامی، در پاسخ به پرسش یکی از حاضران مبنی بر اینکه «آیا قانونی برای برخورد با لباسشخصیها وجود دارد؟» به شوخی گفت: ما که نتوانستیم با آنها کاری کنیم؛ البته بسیاری از آنها اکنون تغییر شکل یافتهاند و سینماگر و هنرمند شدند.
خواسته دانشجویان از حاشیه سازان
روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که دانشجویان دانشگاه آزاد از عدهای که در مراسم استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از سفر نیویورک حاشیههایی پدید آوردند خواستند تا خود را «نماینده ملت ایران و دانشجویان» ندانند. در عین حال،این عده از حاشیه سازان که مخاطب بیانیه اتحادیه تشکلهای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بودند با تشکیل کمیتهای که آن را «کمیته صیانت از منافع ایران» میخوانند مسئولیت تجمع اعتراضآمیز در فرودگاه مهرآباد را بر عهده گرفتند.
در این شرایط در بیانیه دانشجویانی که به نکوهش این رفتارها پرداختهاند آمده است: متأسفانه در چندین سال گذشته به دلایل مختلف شاهد آن بودیم که گفتمان جدیدی در دانشگاه شکل گرفته است که فاقد استقلال بوده و بیشتر به منافع شخصی خود فکر میکند. گفتمانی که با لابیهای مختلف سیاسی از جریانات بیرون از دانشگاه ارتزاق میکند. به گزارش ایسنا، وحید اشتری سخنگوی گروهی که روز شنبه در فرودگاه مهرآباد حاشیههایی ایجاد کردند درباره «کمیته صیانت از منافع ایران» میگوید؛ اعضای این کمیته را شماری از اعضای تشکلهای دانشجویی طلاب و مردم معرفی کرده که هدفشان به گفته وی «رصد دقیق مسائل کشور» است تشکیل میدهند. وی در اظهارنظر خود پرتاب کفش به سوی خودروی رئیس جمهوری را محکوم کرده است.
اکثر تهرانیها به حل پرونده هستهای امیدوارند
ایران آورده است: خبر دیگر این که نتایج آخرین نظرسنجی مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از شهروندان تهرانی درباره سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به مقر سازمان ملل متحد نشان میدهد که بیشتر تهرانیها به حل پرونده هستهای با حفظ حقوق ملت ایران امیدوارند.
به گزارش ایسنا، نظرسنجی اخیر ایسپا در تاریخ یکشنبه هفتم مهر 1392 با حجم نمونه 1200 نفر از شهروندان تهرانی و به صورت حضوری انجام شده است. بر اساس این نظرسنجی ایسپا، 3/48 درصد مردم تهران به میزان زیاد و خیلی زیاد پیگیر اخبار سفر اخیر رئیس جمهور بودهاند.
همچنین 14.6 درصد از پاسخگویان اعلام داشتهاند که به میزان متوسط اخبار این سفر را پیگیری نمودهاند. نتایج در این نظرسنجی نشان داد افرادی که تحصیلات دانشگاهی دارند به طرز معناداری نسبت به سایرین بیشتر اخبار این سفر را پیگیری کردهاند. در حالی که 58.1 درصد از افرادی که تحصیلات دانشگاهی دارند به میزان زیاد و خیلی زیاد اخبار سفر نیویورک را دنبال کردهاند در مقابل این میزان برای افراد دارای تحصیلات غیر دانشگاهی، برابر با 39.2 بوده است.
اعزام پلیس به کانادا برای دستگیری خاوری
روزنامه ایران نوشت: شنیدیم که روز گذشته یک خبر از داستان دنبالهدار فساد مالی سه هزار میلیارد تومانی منتشر شد. موضوع این بود که جانشین فرمانده ناجا از صدور اعلان قرمز برای خاوری از سوی دبیرخانه اینترپل خبر داد و گفت: پلیس کانادا هیچگونه بهانهای برای عدم استرداد خاوری ندارد.
سردار احمدرضا رادان در دومین نشست مشترک قضات و کارشناسان قضایی با پلیس بینالملل با اشاره به پرونده خاوری، گفت: با همکاری تنگاتنگ پلیس، دستگاه قضایی و وزارت امور خارجه، پرونده استرداد خاوری تشکیل شد به نحوی که این موضوع را در کشور کانادا پیگیری کردیم. وی اعلام کرد: در صورتی که پلیس کانادا در پیداکردن محل اقامت خاوری مشکل دارد، تیمی از پلیس جمهوری اسلامی ایران به منظور دستگیری خاوری به کانادا اعزام میشوند.
توضیحات جوان میلیاردر در مجلس
ایران آورده است: با خبر شدیم که مدتی از مطرح شدن نام بابک زنجانی میگذرد که کمیسیون انرژی مجلس از وی خواست تا برای ارائه توضیحاتی به این کمیسیون برود.
در این باره علی مروی، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفتوگو با خانه ملت گفت: «بسیاری از ابهامات درباره فروش نفت توسط بابک زنجانی در جلسه روز سهشنبه کارگروه بررسی فروش نفت روشن شد.»
به گفته سیدحسین دهدشتی عضو دیگر این کمیسیون نیز گفته: بابک زنجانی در گزارشی به کارگروه تحقیق و تفحص از خروج 2.8 میلیارد دلار فرآورده نفتی از کشور سخن گفته و قول داد مبلغ بلوکه شده در بانکهای خارجی از محل فروش نفت را به کشور برگرداند و تا بازگشت پول به کشور املاکش را به عنوان ضمانت این کار در اختیار وزارت نفت قرار دهد. ماجرای بابک زنجانی از زمانی آغاز شد که بیژن زنگنه وزیر نفت پس از گرفتن رأی اعتماد از مجلس در اواخر مرداد ماه سالجاری، از بدهی 2 میلیارد دلاری زنجانی به وزارت نفت سخن گفته بود.
امیدواری برای جذب دانشمندان ایرانی خارج از کشور
روزنامه ایران نوشت: خبر رسیده که در روزهایی که در دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ملاقاتهای مختلفی با چهرهها و تشکلها از گروههای سیاسی و دانشجویی تا فعالان اقتصادی با آیتالله هاشمی رفسنجانی صورت میگیرد، این بار شخصیتی علمی به دیدار وی رفته است. پروفسور سمیعی جراح و متخصص مغز و اعصاب در این دیدار به بیان دغدغههایی پرداخت و با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتوگو کرد.
آیتالله هاشمی در این دیدار گفت: امیدواریم با انگیزه دینی و ملی و حسّ انساندوستانه که در دانشمندان و نخبگان ایرانی خارج از کشور وجود دارد، زمینههای مساعد برای جذب و استفاده بهتر از ظرفیت دانشمندان بیشتر فراهم شود. سمیعی نیز تحقیق و پژوهش در کنار کار و تلاش حرفهای را لازمه به روز ماندن دانشمندان و نخبگان در سطح جهان ذکر کرد و گفت: امیدوارم در دوره جدید کشور، شاهد رفع موانع و هموارتر شدن راه تعامل دانشمندان داخل و خارج از کشور باشیم.
پاسخ روحانی به سؤال مدیر عامل توییتر
ایران آورده است: دست آخر این که شنیده شده که حجتالاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به سؤال جک دورسی، بنیانگذار و مدیر عامل شبکه توییتر پاسخ داده است.
دورسی در این شبکه اجتماعی برای دکتر روحانی نوشت: عصر بخیر آقای رئیس جمهور. آیا مردم ایران قادر به خواندن توییتهای شما هستند؟ در همین حال پرسش بنیانگذار توییتر اینگونه پاسخ گرفت: عصر بخیر جک. همان طور که من در مصاحبه با کریستین امانپور تأکید کردم تلاشهای من در جهت آن است که مردم (ایران) به راحتی قادر باشند به عنوان یک حق به همه اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند.
پذیرش پروتکل الحاقی، نوشیدن جام زهر نیست
روزنامه تهران امروز نوشت: نوذر شفیعی، نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتوگو با جمهوریت افزود: پروتکل الحاقی، جام زهری نیست که ایران مجبور به نوشیدن آن باشد و پذیرش آن هیچ مشکلی ندارد. البته بحث جمهوری اسلامی در پروتکل الحاقی این است که اولا، این موضوع باید در دنیا همه گیر شود و تمام کشورها آن را بپذیرند و ثانیا اعمال نظارت بر اساس موازین صورت گیرد؛ چرا که اکنون نیز این پروتکل الحاقی درباره ایران اجرا میشود. وی در ادامه افزود:ایران در خصوص فعالیتهای هستهای خود دو کار انجام میدهد، نخست، همکاریهای داوطلبانه و دیگری، همکاریهای فراقانونی.همکاری داوطلبانه یعنی سایتهایی را که دارای فعالیتهای هستهای است، معرفی میکند تا جامعه جهانی نسبت به آنها اطلاع داشته باشد.
گفتوگوی روحانی درباره فیلترینگ؟
تهران امروز آورده است: یک سایت خبری مدعی تبادل توییت بین حسن روحانی و جک دورسی موسس توییتر درباره فیلترینگ شد!. به گزارش ایسنا، جک دورسی، موسس توییتر در توییتی از حسن روحانی پرسید: «عصر بخیر رئیسجمهور! آیا مردم ایران میتونن توییتهای شما رو بخونن؟» روحانی به او پاسخ داد: «عصر به خیر جک. به کریستین امانپور (خبرنگار سی ان ان) هم گفتم تلاش میکنم مردمم به اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند چون حق آنهاست.»
باهنر چرا به پاستور رفت؟
روزنامه تهران امروز نوشت: محمد رضا باهنر دیروز با حضور در ساختمان پاستور به جلسه هیات دولت رفت.به گزارش آریا، در حالی که خبرنگاران برای مصاحبه با اعضای هیات دولت در محوطه پاستور حضور داشتند، نایب رئیس مجلس به داخل ساختمان هیات دولت رفت.احتمال میرود حضور محمد رضا باهنر در جلسه هیات دولت بر اساس رایزنیهای سهشنبه شب دولت و مجلس در موردی خاص باشد. شنیدههایی هم حاکی از رایزنیهای مجلس و دولت درباره 3 وزیر باقی مانده است.
حسن عباسی هم از رابطه با آمریکا ابراز رضایت کرد
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که رئیس اندیشکده یقین مرکز بررسیهای دکترینال با تاکید بر لزوم کاهش توقع جامعه از کسب نتایج ویژه در مذاکره با آمریکا، گفت: ایران در مذاکره با آمریکا ضرر نمیکند و صهیونیستها، متضرر رابطه ایران و آمریکا هستند. فرهنگ نیوز نوشت: حسن عباسی شامگاه سهشنبه در یک سخنرانی گفت اگر غرب پای کار بیاید، به تعهدات خود عمل کند و دست از خباثت و تحریم و تهدید بردارد، نظام اسلامی به پیروزی رسیده است؛ مطمئن باشید اگر بین ایران و آمریکا رابطهای برقرار شود عنصر متضرر رژیم اشغالگر قدس است. عباسی همچنین نظام اقتصادی آمریکا را در آستانه فروپاشی خواند.
کمک نمایندهها به جشن عاطفهها
آرمان آورده است:شنیده شد که 200 نفر از نمایندگان مجلس در اقدامی خیرخواهانه چند روز از حقوق خود را به جشن عاطفهها اختصاص دادند.
حجتالاسلام ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس که در غیاب علی لاریجانی ریاست ساعات پایانی صحن علنی پارلمان را برعهده داشت، با تشکر از این اقدام نمایندگان گفت: از 200 نفر از نمایندگان که دیروز در مجلس حضور داشتند و با تخصیص چند روز از حقوق خود برای شرکت در جشن عاطفهها با کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) همکاری کردند، تقدیر و تشکر دارم.
وی ادامه داد: برای کمیته امداد وهمه خدمتگزاران به اقشار ضعیف جامعه از خداوند متعال آرزوی توفیق و سربلندی خواهم داشت.
سیگارفروشی قهرمان ملی
روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که صراط نوشت؛ سجاد پیرآقا یارچمن جوان 21 ساله اهل تبریز چندی پیش در المپیک ناشنوایان 2013 بلغارستان توانست مدال نقره پرتاب دیسک رشته دوومیدانی را برای تیم ملی کشورمان کسب کند اما به خاطر مشکلات مالی و نداشتن شغل مجبور است در یکی از میادین شهر تبریز سیگارفروشی کند.
وی تاکید کرده از سوی بهزیستی حمایت نمیشود و به خاطر کسب مدال در المپیک ناشنوایان نیز پاداشی دریافت نکرده است.
رئیس بعدی جهاد دانشگاهی کیست؟
روزنامه آرمان آورده است:شنیده شد که در حال حاضر گزینههای مختلفی برای تصدی این نهاد انقلابی معرفی و جزو کاندیداها هستند که بدنه جهاد امیدوارند از میان این افراد فردی جهادگر، معتقد به آرمانهای امام(ره) و رهبری به صندلی ریاست جهاد دانشگاهی تکیه زند. انصافنیوز نوشت: از دکتر علی منتطری، دکتر حاجیانی، دکتر شمسیان، دکتر وحید قبادی دانا، دکتر حمید رضا طیبی، دکتر آخوندی و دکتر اسماعیلی به عنوان گزینههای مطرح برای تصدی این پست نامبرده میشود. در مقابل عدهای نیز به دنبال مطرح کردن دکتر ایمانی خوشخو هستند.
مکاتبه روحانی و مدیر توئیتر
آرمان نوشت: شنیده شد که حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان در صفحه منسوب به خود در شبکه اجتماعی توئیتر به سوال «جک دورسی» بنیانگذار و مدیرعامل شبکه توئیتر پاسخ داد. عصر ایران نوشت؛ جک دورسی 37 ساله بنیانگذار و مدیر توئیتر در صفحه توئیتر روحانی نوشت: «عصر بخیر آقای رئیسجمهور. آیا مردم ایران قادر به خواندن توئیتهای شما هستند؟» این سوال کنایهآمیز دورسی با این پاسخ روحانی مواجه شد: «عصر بخیر جک. همانطور که من در مصاحبه با کریستین امانپور تاکید کردم تلاشهای من در جهت آن است که مردم (ایران) به راحتی قادر باشند به همه اطلاعات جهانی دسترسی داشته باشند.»
دلیل لغو سخنرانی عربستان
روزنامه آرمان آورده است: شنیده شد که عربستان سعودی برای نخستین بار، سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل را که قرار بود صبح دوشنبه برگزار شود، ظاهراً در اعتراض به تصمیم شورای امنیت در مورد سوریه لغو کرد. روزنامه الحیاه با نقل این خبر نوشت: منابع دیپلماتیک سازمان ملل گفتهاند که مقامات عربستانی تصمیم گرفتند سخنرانی خود در مجمع عمومی را لغو کنند و حتی متن مکتوب سخنرانی را هم توزیع نکردند که این امر بیانگر نارضایتی سعودیها از گزارش بازرسان سازمان ملل درباره بهکارگیری سلاح شیمیایی در سوریه و عدم ذکر نام طرف استفاده کننده از این سلاح است.
مجید انصاری در تلویزیون
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که سردبیر و مجری «دیروز، امروز، فردا» گفت: حجتالاسلام مجید انصاری و ابوترابیفرد موضوع «بررسی نشست مشترک دولت و مجلس و افق آینده روابط دو قوه در زمینههای مختلف» را بررسی میکنند. به گزارش صراط، محمدحسین رنجبران، سردبیر «دیروز، امروز، فردا» گفت: برنامه این هفته با موضوع «بررسی نشست مشترک دولت و مجلس و افق آینده روابط دو قوه در زمینههای مختلف» پخش میشود. وی افزود: این برنامه با حضور حجتالاسلام والمسلمین مجید انصاری معاون پارلمانی رئیسجمهور و حجتالاسلام ابوترابیفرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار میشود. برنامه «دیروز، امروز، فردا» پنج شنبه ساعت 22:30 دقیقه از شبکه سه سیما پخش میشود.
بهمنی، همکار نیکزاد شد
روزنامه آرمان آورده است: شنیده شد که پس از وزیر سابق راه و شهرسازی، رئیس کل سابق بانک مرکزی نیز به جمع اعضای هیات مدیره گروه توسعه ساختمان تدبیر پیوست. تسنیم نوشت؛ ۲۸ مرداد امسال علی نیکزاد، رئیس هیات مدیره هلدینگ توسعه ساختمان تدبیر وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام خمینی(ره) شد و محمود بهمنی، رئیس کل سابق بانک مرکزی نیز دیروز بهعنوان یکی از اعضای هیات مدیره گروه توسعه ساختمان تدبیر انتخاب شد. همچنین مهدی غضنفری وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت نیز بهعنوان عضو هیات مدیره شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران شد. هلدینگ توسعه ساختمان تدبیر وابسته به ستاد اجرایی حضرت امام(ره) و متشکل از شش شرکت بهساز کاشانه تهران، توسعه و عمران نوآوران تدبیر، توسعه و عمران امید، توسعه آینده پارس، ساخت و عمران تدبیر و رویال ساختمان آریاست.
دستگیری 2500 تبعه بیگانه در هرمزگان
آرمان نوشت: شنیده شد که فرمانده دریابانی هرمزگان از دستگیری دو هزار و 500 تبعه غیرمجاز افغانی، پاکستانی و بنگالی طی 6 ماه نخست سالجاری در آبهای این استان خبر داد.سرهنگ محمد ایزدی اظهار داشت: همچنین یک هزار و 790 قاچاقچی در شش ماهه نخست سالجاری توسط پلیس دریابانی دستگیر و یک هزار و 400 پرونده نیز تشکیل شده است.
باهنر چرا به پاستور رفت؟
آرمان آورده است: شنیده شد که محمد رضا باهنر دیروز با حضور در ساختمان پاستور به جلسه هیات دولت رفت. آریا نوشت؛ در حالی که خبرنگاران برای مصاحبه با اعضای هیات دولت در محوطه پاستور حضور داشتند، نائب رئیس مجلس به داخل ساختمان هیات دولت رفت. احتمال میرود حضور محمد رضا باهنر در جلسه هیات دولت بر اساس رایزنی های سه شنبه شب دولت و مجلس در موردی خاص باشد . شنیده هایی هم حاکی از رایزنی های مجلس و دولت درباره 3 وزیر باقی مانده است.
کفش پرانها به رئیس جمهور، ستاد تشکیل داده و سخنگو معرفی کردند!
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: کمیته صیانت از منافع ایران، برگزاری تجمع اعتراضآمیز روز شنبه در فرودگاه مهرآباد تهران، هنگام بازگشت دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری از نیویورک را برعهده گرفت. به گزارش «انتخاب»؛ وحید اشتری سخنگوی این کمیته در گفت و گو با ایسنا، اعضای این کمیته را شماری از اعضای تشکلهای دانشجویی طلاب و مردم معرفی کرده که هدفشان به گفته وی «رصد دقیق مسائل کشور» است. وی در اظهارنظری شیرین، کفش به سوی رئیس جمهوری را محکوم کرده است. او در عین حال، از دکتر حسن روحانی خواسته است فایل صوتی گفت وگوی خود با باراک اوباما را منتشر کند.
جمهوری اسلامی آورده است: تحریکات جنسی یکی از مشوقهای اصلی نیروهای مخالف بشار اسد برای انجام عملیات تروریستی و انتحاری جوانان فریب خورده در سوریه به شمار میرود.
سایت یوتیوپ این روزها شاهد بارگزاری کلیپهای فراوانی است که در آن شیخهای سلفی سعودی درحال توصیف اندام حوریهای بهشتی و وصف شکل عشق بازی مؤمنین با آنان در بهشت برای تحریک جوانان و تشویق آنان برای حضور در جنگ سوریه هستند.
سخنان شرم آور شیوخ سلفی در مساجد که به نوعی میتوان آن را به اشاعه فساد تشبیه کرد تا توصیف بهشت، با انگیزه سربازگیری میان جوانان سادهلوح عربستانی و فرستادن آنان به کام مرگ صورت میگیرد و هرگاه دفعات شکست میان صفوف تروریستها در سوریه افزایش مییابد، این نوع سخنان نیز میان شیوخ سلفی در مساجد عربستان زیاد میشود.
«جهاد نکاح» نیز قبلاً توسط تعدادی از شیوخ سلفی عربستان که دختران کم سن و سال و زنان مطلقه را برای سفر به سوریه به قصد ازدواج با تروریستها و تبدیل آنان به «کالاهای جنسی» ترغیب میکرد. نوع دیگر از جاذبههای جنسی است تا انگیزه حضور تروریستها در نبرد با ارتش سوریه بالا نگهداشته شود.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: رویکرد سیاسی دولت جمهوری اسلامی در مورد مسائل هستهای و سایر موضوعات خارجی، بیش از هر زمان دیگری موجب انزوای رژیم صهیونیستی شده است. سخنرانی سه شنبه شب خشم آلود نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل که خطاب به نمایندگان کشورها گفت من از شما میخواهم فشار بر ایران را بیشتر کنید، میزان انزوای این رژیم را نشان میدهد. جالب اینکه حتی افرادی که در دشمنی آنها با جمهوری اسلامی ایران تردیدی وجود ندارد نیز با صراحت میگویند رژیم صهیونیستی این روزها دچار انزوای شدید شده است. مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: نتانیاهو در گزافهگویی 33 دقیقهای خود، به اعتبار خود لطمه زده است.
کریستین امانپور خبرنگار ایرانیالاصل آمریکایی و وابسته به دولت آمریکا نیز گفته است: اسرائیلی ها این روزها انزوا را احساس میکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد