سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمدمهدی گویا گفت: با توجه به فرا رسیدن مراسم عید قربان و ضرورت اطلاع رسانی به مردم و موارد خطرات ناشی از انتقال بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان و ضرورت پیشگیری از ابتلا به این گونه از بیماریها حین ذبح و قربانی کردن دام، مقرر شده است هماهنگی با ادارات کل دامپزشکی استان ها در مورد مخاطرات بهداشتی عرضه غیرمجاز دام و عدم کشتار در کشتارگاهها در روز عید قربان، توسط دانشگاههای علوم پزشکی به عمل آید.
وی توصیههای تهیه و ذبح دام در این روز را چنین توضیح داد: مردم دام را از میادین تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی تهیه و حتی المقدور افراد با سابقه قصابی اقدام به ذبح و قطعه قطعه کردن لاشه کنند.
وی افزود: در صورت ابتلا به بیماری در دام و و یا عدم رعایت بهداشت فردی خطر انتقال عامل بیماری به ذبح کنندگان وجود دارد، بنابراین لازم است ذبح کنندگان به این دو نکته توجه کنند.
گویا بیان داشت: در هنگام ذبح و قطعه قطعه کردن گوشت از وسایل حفاظت فردی شامل دستکش، روپوش و پیش بند، ماسک وعینک استفاده شود.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر اعلام کرد: آلودگی محیط کشتار از طریق آلودگیهای ثانویه گوشت، پراکنده شدن خون و دفع غیر بهداشتی ضایعات دامی، تغذیه حیوانات ولگرد نظیر سگ و گربه از ضایعات دامی و احتمال انتقال آلودگی از طریق این حیوانات وجود دارد که باید به این موارد توجه کرد.
وی خاطرنشان کرد: عدم رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در هنگام توزیع و مصرف گوشت دام قربانی می تواند علاوه بر ایجاد مخاطرات فردی و محیطی و اجتمایی موجب کاهش کیفیت گوشت شود. (ایسنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت